Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je mi 20 a ještě jsem neměl holku

Neříkej mi, že když trávíš tolik času v posilce, že nemáš kamarády..
Chodil sem tam asi rok, než mě to přestalo bavit a vím, jací tam sou lidi.. V posilkách bejvaj suprový kolektivy a kdyby ne, furt musíš mít "někoho".
Já sem si v 16ti letech řekl, že sezením u PC si holku nenajdu a do tý doby sem ani v životě nebyl s holkou sám venku, nebo vůbec někde. Řekl sem si, že se aspoň trošku budu snažit.. Jediý co jsem změnil, že sem obětoval těch průměrně pár minut na PC a prostě sem šel ven, když sem měl možnost s někým jít.. I když třeba jen kámoš šel vyvenčit psa a nechtělo se mu jít samotnýmu, šel sem s ním.. Za dva měsíce sem si našel holku a v dubnu spolu budem rok.. A to jsem se vážně nijak závratně nesnažil.
Nějak ty nový lidi poznat musíš, sami nepřijdou. Dělej co půjde, srovnej si priority a hlavně, jestli na ni budeš mít čas a jestli ji vůbec chceš.
Jestli po škole chodíš do posilky, kde předpokládám že trávíš takový dvě hodiny, domu přijdeš bez energie a víkendy ještě trávíš na brigádách, nebudeš to mít lehký..
Samozřejmě je hezký, že se o sebe staráš a peníze ti asi taky uplně chybět nebudou, ale ten čas je tam docela důležitej..

Prostě choď ven, nebuď zavřenej doma nebo v posilce.. Nemluvě o tom, že chodit do posilky 5x tejdně a to ještě všechny dny za sebou taky není zdravý a možná dokonce i zbytečný..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny