Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmeniť sa?!

Mám problém a rád by som chcel vedieť ako ho riešiť. Problem spočíva v tom že niesom absolútne spokojný s tým kto som a rád by som sa zmenil, no viem že by to bola dlhá cesta. Každopádne chcem zmeniť svoj zovňajšok ale aj svoje vnútro, no ak mám byť úprimný tak neviem presne ako na to. A práve to je tém problém. Sám neviem či sa mam vydať na cestu zmeny alebo sa snažiť zmieriť s tým kto som, respektíve s tym kto niesom, keďže nežijem v tele v akom chcem a nemàm povahu akú chcem. Tento rozpor vo mne vyvoláva zmiešané pocity a utvrdzuje ma v tom že sa vlastne chcem zmeniť na samého seba, inak povedané nájsť sa. Prosím vás o radu či sa mám vydať na tú cestu zmeny alebo radšej bezhlavo neriskovať.

Předmět Autor Datum
Napadá mne rada: "Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co." Pokud chceš nějakou seriózní radu, je po…
Yarda 07.02.2017 05:08
Yarda
Plus ça change, plus c'est la même chose.
Dwane Dibbley 07.02.2017 06:55
Dwane Dibbley
To,co vidíš v Amerických filmech je jen moderní pohádka,naprosto odtržená od reality. Tak jak děti n… poslední
kozakl 07.02.2017 07:29
kozakl

Napadá mne rada: "Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co."
Pokud chceš nějakou seriózní radu, je potřeba, aby ses rozepsal, jaké máš problémy, v jaké jsi situaci (věk, jak žiješ, jak a kde pracuješ, jaké máš vzdělání, co finance, rodinné zázemí...) a jak se chceš a můžeš změnit.

Nebo si tu jen chceš poplakat někomu na rameni?

To,co vidíš v Amerických filmech je jen moderní pohádka,naprosto odtržená od reality. Tak jak děti nesmí věřit na Smolíčka Pacholíčka,tak ty nevěř,že existuje změnit tvoje "vnútro". Jako myslíš vybrat mozek,vnitřnosti a nahradit materiálem z dílny Star Treck ? Podobná duchařina tady byla před nedávnem,spoj se s jejím autorem,budete si rozumět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru