Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co mám dělat? Jsem na dně.

Ahoj
Poslední dobou mám neuvěřitelné trápení.
Už od mala mě táta nemá moc v lásce, alespoň to tak cítím a ostatní krom matky to taky tvrdí.
Neustále mě tahal za ucho nebo mi jen tak dal pohlavek nebo mi takovou ubalil že jsem druhou chytl od výtahových dveří,popsal bych tu spoustu jiných případů ale to bych tu byl ještě zítra.
Teď je situace jiná,přitvrdil.
Asi před rokem mě tak sešvihal kabelem že jsem měl modřiny ještě měsíc potom. Tenkrát jsem to i nafotil a někomu poslal a ten dotyčný chtěl jít na PČR ale nakonec nešel.
Momentálně mě neskutečně psychicky týrá neustále mi vyhrožuje že mě budou na nové škole šikanovat a ještě se tomu směje a říká mi blbečku, zmrde, teplouši.
To nejhorší na tom je že moji rodiče si myslí že jsem gay ale nejsem to samé si myslí i nevlastní sestra.
Mamka je na tom lépe ale jde jí hlavně o můj prospěch, v tom s ní ale souhlasím ale štve mě že mi za 5-ky z matiky chce dávat zarachy na kolo,chození ven a i když zaracha nemám tak muž být v zimě venku max do 4 abych náhodou nenastyd.
To mě nejvíce na mamce štve ale občas se mě zastane ale tenkrát co mě otec zmlátil tak jen přihlížela a nic neřekla. Potom mě štve její přehnané uklízení, neustále mi uklízí na stole nikdy nic nenajdu jelikož je všechno po úklidu jinde a to jen díky neustálému uklízení.
Neskutečně jsem ale rád za své prarodiče kteří mě vždy podrží a zastanou se mě a vždy se alespoň u nich normálně najím i když rodiče vaří pravidelně tak u prarodičů je to prostě lepší.
Vím že rodiče mi zatím koupili např. NTB, mobil atd. za to jsem ale nesmírně vděčný ale oni melou opak, že jsem nevděčník atd. Ale já se chovám tak jen kvůli chování mého otce a né že bych si nevážil svých věcí.
Tak mě napadlo že až mi bude + - 20 tak se zbalím a v noci odjedu pryč do zahraničí,zanechám samozřejmě vzkaz.
Nejvíce mi bude líto mámy ta bude určitě brečet ale způsobili si to sami.
Chci vás poprosit o jedno neříkejte mi že jsem jen obyčejný hajzl v pubertě jsem úplně jiný než ty co si neváží rodičů a jsou obyčejní namachrovanci jsem snad nejhodnější člověk v rodině a nejen v rodině, pro všechny bych se rozkrájel ale rodiče zajímá jen škola to je ale v pořádku ale dokud nepropadám tak není nutné panikařit ne?
A díky tomuhle neustálému stresu asi prospěch mít dobrý nebudu že?
Museli by jste se do mě vžít aby jste mě pochopili.
Mám to tedy udělat? Chtěl bych prostě začít uplně odznova.

Předmět Autor Datum
Táta je psychopat a máma to neřeší, bež bydlet k prarodičům, teď.
Metride 25.02.2017 22:13
Metride
Hmm, kolik ti je ? To je celkem důležitá informace... Dejme tomu tedy že ti je cca 15 let... To že t…
IkaSGC 25.02.2017 23:15
IkaSGC
Za prve snaz sa nemat 5ky z matiky, uc sa do skoly a v skole davaj pozor a snaz sa pochopit tie veci…
MM.. 28.02.2017 18:11
MM..
ale dokud nepropadám tak není nutné panikařit ne ak mas 4ky tak je treba panikarit lebo ti chcu dob…
MM.. 28.02.2017 18:20
MM..
# Hod si provaz ..
XoXoChanel 28.02.2017 19:26
XoXoChanel
Už si ho hodil,ani jednou nezareagoval.
kozakl 28.02.2017 20:32
kozakl
# Staci se podivat jak pise, uz zde zalozil nekolik prispevku, v kazdem pismu je takovy podpis, tako… poslední
XoXoChanel 28.02.2017 20:49
XoXoChanel

Hmm, kolik ti je ? To je celkem důležitá informace... Dejme tomu tedy že ti je cca 15 let... To že tě otec tak bije v pořádku určitě není, tedy výchovná je prospěšná ale to co popisuješ hraničí spíš s tyranií. Otázkou je jestli to chceš řešit a nebo se s tím smíříš do doby než budeš moci utéct. Pokud to chceš řešit tak není nic snazšího než se obrátit třeba na vychovatele ve škole, ukázat modřiny a je to. Bude to celkem mela ale určitě se něco začne dít i k lepšímu. Pokud hodláš opravdu se odstěhovat hned jak to bude možné tak by jsi měl ihned začít se sebou něco dělat. Tím tedy myslím se školou. Například takové 5tky z učiva ti práci neseženou. Počítej že pokud by jsi chtěl třeba pronajmout byt tak potřebuješ měsíčně minimálně 12000,-Kč aby jsi přežil a zaplatil nájem, moc ti ale nezbude.

Další možnost je požádat prarodiče aby jsi u nich mohl zůstat.

Za prve snaz sa nemat 5ky z matiky, uc sa do skoly a v skole davaj pozor a snaz sa pochopit tie veci co sa ucite.
Potom nastane za druhe: az dokoncis skolu tak si najdes robotu (predpoklad toho je ten bod za prve) a prip. nejaky podnajom, to je uplne normalna vec, kludne aj hned ked ti bude 18, nikto nebude brecet mama bude rada ak si najdes robotu a budes sa vediet postarat o seba.
Neries co rozprava otec, nech ti hovori jak chce, mozno ma na to dovod, mozno ne, ja neviem nevidim k vam domov. Neni podstatne jak ta oslovuje, ono to ani neni nic nezvycajne ze sa ludia oslovuju ironicky apod.
P.S. ale lepsie urobis ak pojdes na skolu aj vyssiu, a ne hned v 18 robit. Ale da sa aj to.

ale dokud nepropadám tak není nutné panikařit ne

ak mas 4ky tak je treba panikarit lebo ti chcu dobre do buducnosti, so 4kami zo vsetkych predmetov si nenajdes vyssiu skolu a ani slusnu robotu, niekde budes za par korun potom makat manualne alebo co. Snaz sa lepsie ucit a neflakaj skolu. Mas co jest a kde spat a nariekas jaky mas stres? Co by si robil keby si nemal za co ist kupit chleba alebo zaplatit najom alebo nejake skutocne problemy? T.j. neries blbosti a uc sa.

# Staci se podivat jak pise, uz zde zalozil nekolik prispevku, v kazdem pismu je takovy podpis, takovy otisek prstu, v grafologii (psychologii) je uvedeno, jak takovy utlacovany clovek pise, jak se vyjadruje, nic spolecného s tazatelem, jen si to cte s rukou v trenyrkach, uspokojeny ze ma o neho nekdo zajem..
* Ani by me neudivilo, ze jde o samého, co zde zakladal vlakna typu "trapim zviratka nevim proc se mi tol libi", "chytla jsem syna u onanie" etc, kdyby slo o tyrani ci jiné ublizovani na zdravy, uz by to davno resila Polici CeskéR, navic v takovych situacich, otec bije i matku, co to nejak nedava smysl, nebo nepise celou pravdu, pro me je to bud lez, nebo troll..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru