Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě Nože

Tak nazvy jsou jedna vec
Pádná sekera
Dávnověká zbraň

Me ale mnohem vice bavi popisy veci ktere jsou, at uz po technicke, ci cestinarske strance katastrofa

U vyse uvedene Padne sekery napr. "Hmotnost sekery je nádherných 700 g!"

"Foukačky/flusačky - Tichá to zbraň, velice rychlá a neslyšná. V historii používané pro atentátní mise, v současnosti používaná mnoha domorodými kmeny při loveckých výpravách."

Motýlek "DAMASCUS" "Čepel tohoto balisongu je zbroušena tak, aby připomínala damaškovou ocel." - nejen ze to damasek nepripomina ani omylem, ale jak chce toho vzhledu docilit brousenim cepele?

Terč na vrhací nože - terc je to samozrejme na SIPKY, nikdo normalni by na to nozema nehazel, ale nejlepsi je, ze je to z kartonu a pak tam napise "Až se jedna strana opotřebí, stačí terč otočit a házet na druhou". Ci cestinarska perla "vhodné pro zabodávání i vytahování vrhacích nožů"

Pevný nůž "AIRSOFT MILITARY" "Vojenský nůž s pevnou čepelí, který užijete převážně v airsoftových přestřelkách - např. když Vám dojde munice"

Ausus ktery u vietnamce koupi clovek za polovinu/tretinu, akorat k tomu nebude mit retardovane popisy a supermegahyper rambo nazvy.


edit: proboha, ted jsem zabloudil do videorecenzi, zitra na to budu muset kouknout, vypada to velice zajimave https://www.youtube.com/watch?v=W8WJDP1dsRQ, total retard... ten obchod je budto joke nebo nejaky socialni experiment.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny