Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem RIP Chester Bennington

Zemřel frontman kapely Linkin Park

Jedenačtyřicetiletý zpěvák americké rockové skupiny byl nalezen ve čtvrtek mrtvý ve své rezidenci v Los Angeles. Informaci médií potvrdil na svém twitterovém účtu člen kapely Mike Shinoda. Zpěvák se podle dosud nepotvrzených informací oběsil.

Americký server podle ČTK připomíná, že zpěvák léta bojoval s drogami a alkoholem. Už v minulosti prý hovořil o tom, že uvažoval o sebevraždě, protože byl jako chlapec zneužíván starším mužem.

Ze tří manželství měl šest dětí, zahrál si malé role v hororech Zastav a nepřežiješ či Saw 3D. Ale také pracoval pro dobročinný projekt Music For Relief.

V České republice vystupoval Bennington naposledy minulý měsíc, kdy koncertem Linkin Park, jedné z nejoblíbenějších kapel žánru, vyvrcholil v Praze-Letňanech festival Aerodrome.

[8104_1.jpg]

Smutné.. hlavně pro ty, kteří na nich vyrůstali.

Odpočívej v pokoji..

Zdroj: internet
Předmět Autor Datum
Feťák...
neoras 21.07.2017 23:11
neoras
To je dost jednoduchý a ubohý pohled na věc. Dále nebudu pokračovat, musel bych tě verbálně poblít.
Exp3nd4bles 23.07.2017 15:35
Exp3nd4bles
A co cekas, kdyz delas z poradny bulvar. Tohle na me spamuje na netu ze vsech stran. Umrel zpevak, a…
Dwane Dibbley 23.07.2017 17:13
Dwane Dibbley
Nečekám nic, pouze informuji. Když tu může být diskuze o salámech a byla tu i památka na Krakonoše,… nový
Exp3nd4bles 23.07.2017 18:05
Exp3nd4bles
sorry,ale niekto,kto užíva drogy a je zároveň aj alkoholik je v skratke povedané narkoman,to nieje o… poslední
audax 29.07.2017 02:32
audax

Nečekám nic, pouze informuji. Když tu může být diskuze o salámech a byla tu i památka na Krakonoše, proč by tu nemohla být zmínka i o komkoliv jiném? Pouze pohrdám lidmi, kteří jakmile vidí v souvislosti s někým slůvko drogy, automaticky je to fetka. To je dost omezený názor, vyjadřující inteligenci daného jedince. Nastav si jako domovskou stránku prázdné okno, pak nebudeš muset číst bulvár.

sorry,ale niekto,kto užíva drogy a je zároveň aj alkoholik je v skratke povedané narkoman,to nieje obmedzený názor,to je len presné pomenovanie reality,ako člen hudobnej skupiny bol dobrý,to je ďalší fakt a ďalším faktom je to,že je to velká škoda,že nezvládol svoje depresie a možno abstinenčné stavy,fanúškom bude určite chýbať,chýbať bude aj svojej rodine,bez neho už nič nebude také ako predtým,z môjho osobného pohladu to bola úplne zbytočná smrť,ktorá by možno bez asistencie drog a alkoholu vôbec nemusela nastať...každý má svojho démona,nad ktorým buď zvíťazí,alebo prehrá.........

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru