Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout?

Na BMI kasli je to len orientacne, pretoze dvaja rovnako vysoki ludia, ktori maju rovnaku vahu nemusia vyzerat rovnako. Je z dovodu roznych hustot(objemu) napriklad svaloviny vs tuku, takisto vody ma v sebe niekto viac, niekto menej.
Vacsina pravidiel plati vseobecne, nicmenej kazde telo reaguje inak, takze treba si najst to najlepsie pre seba.
Zasadnu chybu vidim v tom, ze si das vecer "nieco male". Urcite nie, ani ten bombon, ci rohlik nie. 3h pred spankom radsej nejedz pokial nevykonavas nejaku fyzicku cinnost. Vacsina ludi sedi pred spanim u PC, ci pozera TV, takze neprijimaj uz ziadnu energiu, pretoze ti ju telo nema ako spalit.
Pokial chces zhodit ako uz bolo spomenute alfou a omegou je rozdiel kalorii, ktory musis mat pasivny. Cize viacej vydat ako prijat. Ak sa nechces zdrzovat vypoctami, co si zjedla a kolko toho bolo tak to rob od oka...proste zvysuj postupne fyzicku zataz az si vsimnes. ze proste chudnes.
V neskorsom veku by som povedal, ze pri vyske 168 je 59kg asi idealna vaha, pretoze muzi uz na zenach ocenuju nieco ine ako chlapci, ale verim, ze v tvojom veku sa ti zda, ze si "tlusta".
Vela ludom pomoze ak si jedlo rozdelia do mensich davok, cize nejedia 3x za den ako je bezne, ale 5-6x. Dovod je jasny, prijimas mensie davky a neroztahujes tak zaludok, pretoze cim vacsi ho mas tym vacsi pocit hladu zazivas, takze je dobre udrziavat si ho v prirodzenej forme. On sa totizto pri prejedani svina lubi roztiahnut a potom sa to neskor uz riesi len chirurgickym odstranenim jeho casti.
Skus jest 5-6x denne a pred spanim tie 3h uz nejest (alebo si daj navtrdo, ze 18:00 posledna sanca prijat jedlo). Mozno uz tieto drobnosti ti pomozu zhodit dalsie kila.
Samozrejme je dolezite aj co jes, ale kedze vari teda mamka nebudeme to zatial riesit. AJ ked ako 16 rocna by si sa mohla zacat v kuchyni pohybovat uz aj ty;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny