Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout?

Pro Helemese : Myslel jsi to jinak, jinak napsal, ja to stejne hloupe napsal u onoho traveni . OK

Za napsani SacharYd se hluboce omlouvam, tato chyba se stava maximalne jednou za 10 let .

Jinak souhlas, ze pokud se bude stravovat v rodine, tak to bude rozhodne tezsi, ale ne neresitelne. Pokud bude jenom trochu chtit, pujde to pak samo.

Sam jsem zarny pripad, ne nechvastam se, doma o tom jen všichni blbe kecaj, mají trapny narážky a hlavne tchyne je sirsi nez delší, ale neudela pro to nikdo nic, nikdo se nehodla vzdat sladkech sracek limonad, nikdo se neprestane futrovat pecivem a hlavne se narvat na noc a to porci, kterou by ani k obedu nesezral... a hlavne NIKDO nebude delat zadnou fyzickou aktivitu, pokecat, utrit si pot z cela a jit se nazrat .

Nechtel jsem nikoho nijak poucovat, z příruček to rozhodne nemam, trvalo to roky, nez jsem prisel na to co a jak funguje a na koho, ver mi, ze to nebylo zadara, nemyslim peníze, ale jde to, at si z toho slečna vezme to co ji vyhovuje .

A ještě jedno doporuceni si neodpustim, podle me neexistuje NEZDRAVE jidlo, jen množství, které clovek sni . Krasne je to videt na pivu, neznam nikoho, kdo vypije 5 litru vody během rekneme 4 hodin, ale 10 piv vychlemsta kde kdo, energeticky rozdil je astronomicky .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny