Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout?

Ta delka je dana prave tim, ze telo nejdriv vezme energii z cukru, jakozto nejpristupnejsim a nejrychlejsim ulozisti energie. Az se spali cukry, tak zacne spalovat tuky. Proto se musi cardio cviceni delat dele. Ale cukry se spali tak aj tak a po tom behani bude chut vyzrat lednici taky. Intervalovy beh je jen intenzivnejsi a cukry spalis radove v minutach.
Presne tak, to same jsem uz psal nahore. Jde o jasnou logiku veci. V tela mame proste jisty obsah cukru v danou dobu. Az se cukr spali, telo energii proste nekde brat musi a tak sahne do tuku. Logicky kazda cinnost spaluje cukr jinak rychle. Takze kdyz sprintem do schodu spalim sve zasoby cukru za 5 minut, zacnu spalovat tuky klidne po 5ti minutach. Telo si proste dalsi cukr nevymysli :) Ostatne to je princip onoho intervaloveho behu, kdyz i 20minutovy beh mi udela vic sluzby, nez 40 minutove cardio cviceni. Osobne to mam vyzkouseno.

Ona i ta tepova frekvence pomuze, ale neni to tak, ze by to bez ni neslo :) Dneska se ze vseho dela veda, vubec nechapu, jak se mohlo pred 50ti lety cvicit a mit nekdo nejakou formu, kdy nemel zadne merice tepu, carnitiny a ani netusil, co je cardio cviceni :) Je to mozna tim, ze i pres tento slusny byznys fyzita stale proste plati :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny