Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na holku? Tipy, triky, rady (rande, seznamování (kdy, kde), svádění, galantnost,...)

Zdarec. Myslím, že sem nemusím psat, oč jde, protože to nadpis říká za mě. Tak co, chlapi? Popř. dámy? jaké máte tipy a zkušenosti, co zabírají na ženy? které věci se vám osvědčili, a které zase ne? Já zkusím s něčím začít, a vy pokračujte ;)
Tak holky, co vás přitahuje? ;)
- Najděte si příležitost mluvit se ženou. Jděte do baru, na diskotéku, ven na procházku. I když jdete třeba do práce a máte povinnosti, vyrazte o 20 minut dřív, abyste se mohli třeba zavykládat.
- Nebojte se. Zkuste oslovit náhodné holky na ulici, v baru, kdekoliv. Ale pozor - nezaprázděné (žádné, které budou pospíchat, poslouchat písničky a nebo třeba budou na "ajphounu")
- Buďte sebevědomí a věřte si. Připadejte si přitažlivý, mějte dobrou náladu a věřte sami sobě. Protože pokud si nevěříte, nevyhrajete.
- Zbavte se řečí jako "je na mě moc dobrá", "co když mě odmítne" apod. Jděte rovnou za ní!
- Dotýkejte se jich. Ať už nabídnete rámě, popostrčíte ji za zády, žduchnete do ní, obejmete,... to je jedno, protože bez doteků se snadno a rychle dostanete do role "milého kamaráda"
A tak dál, co máte vy?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny