Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Názor na tetování

Karle klidně mi tykej, zas tak starej nejsem ;-).
Dready a piercing na 100% pryč půjde. Jak jsem psal, moc času tomu nedávám. Opravdu to člověku moc nepomáhá, když si o tobě každý myslí bůh ví co, tak je to v nějakém věku možná zajímavé, ale později k prdu :-). Ohledně tetování nevím, dal jsem si ho tam také proto, že jsem se jako malý popálil a byla tam ošklivá jizva (tetování ji krásně zakrylo), když bych si ho nechal odstranit, tak tam ta jizva bude ještě větší a vzhledem k tomu, že není vidět, tak tam tetování asi zůstane. Nicméně dám ti radu, pokud ho chceš dej si ho opravdu někam kde nebude vidět (půjde lehce zakrýt) aby když budeš mít tričko / košili s krátkým rukávem a kraťasy nebylo vidět (pokud na ruku, tak to docela dobře vypadá ze spodní strany nadloktí, ale chce to mít trošku vypracovanější ruce. Kamarád to má a vypadá to opravdu dobře, tím, že posiluje, tak je tetování vidět jenom když zvedne ruce);-). Jak bylo zmíněno, zaměstnavatelům se to moc nelíbí a pokud budeš chtít získat nějaké lepší zaměstnání, tak to budeš mít těžší, lidé na první pohled dají opravdu hodně :-). A když to ukážeš třeba jen v posteli, tak se to ženským líbí (aspoň do nějakého věku :-D), věř mi, je to takové tajemné.
A hlavně, hodně dobře si rozmysli co to bude, různý ty klikyháky, čínský znaky, hvězdy a růže vypadají většinou strašně...

Nechci tě od toho odrazovat, pokud to chceš jen pro to aby jsi byl větší frajer, tak se na to vykašli. V dnešní době má nějakou kérku každý druhý a už je to takové okoukané... Takže POŘÁDNĚ to promysli a uvidíš k čemu dospěješ :)).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny