Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pepřový sprej- ano nebo ne?

K těm bojovým uměním. Ano, v zásadě máš pravdu. Vtip je to v tom najít si to použitelné, které opravdu funguje, což není vůbec nic lehkého.
Jak jsem napsal výše, toto je na samostatnou debatu, nicméně tvému názoru se absolutně nedivím, když se podívám na např. na youtube a záznamy "bojů" údajných čínských "velmistrů", které více než jakékoli bojové umění připomínají rvačku ze základní školy ...
Jestli někdo sledoval např. na streamu ten seminář krav magy v izraeli, kde pak měli svést boj s protivníkem, vypadalo to spíš jako když se ožralý vyhazovač snaží vyvést z baru stejně ožralého hosta (a to byli prý ti nejlepší studenti v krav maga sesbíraní z celého světa).
Ono pokud to v reálu pak vypadá tak jako na těch videích, tak to říká 2 veci:
1. nadrilováno/nacvičeno nemají absolutně nic
2. jejich bojové umění/technika stojí za prd a nefunguje a nemohou se tak na ni spolehnout, oni si toho jsou dobře vědomi a tak v reálné/krizové situaci hází vše, co se naučili za hlavu a bojují tak, jako by se nikdy nic neučili.


PS: Pistole se teoreticky může zaseknout (pružina v zásobníku tlačí náboj při natahování do komory), revolver se zaseknout nemůže.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny