Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rande

Mám dotaz především na slečny. Chci pozvat holku na rande, ale nevím jak to mám dotyčné říct. Jestli jí mám říct něco jako "Šla by jsi se mnou na rande" nebo "Šla by jsi se někam projít"? Chtěl jsem jí totiž pozvat na procházku Prahou (centrem). Popř doporučit nějaké místo. Chci se tedy zeptat na Vaše návrhy a připomínky nebo rady budu za ně moc vděčný. A vadilo by Vám, že je kluk o rok mladší než vy?

PS: Moc mi na tom záleží a chci mít pokud možno mít co největší šanci, proto sem píšu :-)

Díky moc za Vaše nápady a odpovědi.

Předmět Autor Datum
Hlavně jí neříkej "šla bys.." protože než to dořekneš, už říká NE. No mně nevadí, když je kluk mladš…
Anuthep 14.08.2015 16:21
Anuthep
Pokud jsi jí sympatickej, tak ona už čeká, až se konečně vymáčkneš a na formě zas tak moc nezáleží.…
jirka44 14.08.2015 19:00
jirka44
Hlavně se s tím moc neser.
hluchejpes 15.08.2015 09:37
hluchejpes
Já používám :-D: Nechceš jít ven? Kdy půjdeme ven? Nechceš jít na procházku? Kdy půjdeme na procház… poslední
MašinkaTomáš 15.08.2015 10:58
MašinkaTomáš

Hlavně jí neříkej "šla bys.." protože než to dořekneš, už říká NE. No mně nevadí, když je kluk mladší. TO bude asi tím, že jsem kluk. Každopádně vynech podmiňovací způsob a otázku. Spíš něco ve stylu "rád bych" s tebou šel.. atp" Každopádně na tohle recept není, zeptej se prostě osobitě, tvojí osobou a stylem. Já říkám, zajdem na kafe/drink. Oznámeně. Prostě když si s holkou píšu a vidím, co jí trapí (kluk,boty,léto,vedro,...) tak zajdem na drink" a někdy dodám, když je to téma na dýl "a proberem to"..

Stejně ji chceš dostat do postele, tak jí rovnou napiš. "Slečno, půjčíte mi zašukat? Já vám to příští týden vrátím, klidně i dvakrát, v tomhle lakomej nejsem." a je to:).

Pokud jsi jí sympatickej, tak ona už čeká, až se konečně vymáčkneš a na formě zas tak moc nezáleží. Jinak záleží na tom, jak a kde jí vídáš teď. Co třeba "rád bych Tě zase někdy viděl, ale ne jenom na chvilku. Dobře se mi s Tebou povídá, chtělo by to víc času, co třeba takový výlet...."
No a v další etapě "rád bych Tě zase někdy viděl, ale někde v klidu, kde není moc lidí..."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru