Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemoc z klimatizace

U nas je klimatizace centralni, mame v mistnosti sice moznost automatika, vypnout a zapnout, ale mi to mame cely den vypnute, jenze se to v 6 vecer zapne na automatiku a vychladi to mistnost tak, ze ikdyz je to pres den vypnute* (v 8 rano to vypneme), tak se v mistnosti ta teplota pohybuje okolo tech 23 stupnu (+-stupen).
Chteli jsme, aby s tim neco delal ten technik, ktery tam obstarava tyhle veci, ale tam jsme narazili, ze pry to jinak nejde. Nevim, jestli je to pravda nebo ne, ale proste tech 23 stupnu je v takovejhlech vederech v mistnosti hrozne malo a ja z toho prokazatelne onemocnel, tak bych proste neco chtel zkusit udelat, ale souhlasim, ze to asi bude marny.

P.S. Okna nejsou (stresni, otevrit to nelze). Na chodbach je zima jeste vetsi, to bylo jedine co nam ten technik poradil, at zavirame dvere na chodbu, protoze tam je zima jeste vetsi.

Edit: * Uvedomil jsem si, ze uplne vypnute to nemame cely den, obykle to zapiname pres obed kvuli vymene vzduchu, kdyz se to necha vypnute, tak je tam pak zase vydejchano. Takze proto tam ta teplota nestoupa odpoledne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny