Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak ji upoutat

Zdravím, je mi trochu trapné sem psát své problémy ale za zkoušku nic nedám.
Už pár let jezdím autobusem s jednou holkou a moc často se nevídáme ale těsně před začátkem prázdnin jsme se začali potkávat častěji. No a udělala na mě dojem až mi zamotala hlavu no začali prázdniny tak jsem to nějak z té hlavy vypustil, jenže jsem ji nedávno zase potkal a začalo to a ještě silnější. Teď ji mám v hlavě furt takže to musím vyřešit jenže jsem moc velkej srab abych jednal na rovinu a abych ji psal na "FB" jak moc ji potřebuju tak na to fakt nejsem. Jediné řešení buď počkat a zapomenout a nebo to nějak zkusit.

(trochu odbočím) Jenže je mi 17náct a ještě jsem neměl žádný vztah tak jsem si řekl "už je nejvyšší čas"...ale mám hodně pochybností, asi bych nepřekousnul stýkat se s jejími kamarády protože nejsem jako většina mích vrstevníků ,né že bych byl nějak divnej ale prostě jsem svůj :D a nedokážu se bavit v cizím kolektivu který je mi ještě k tomu nesympatický. Oba dva máme jiné záliby ona sport a já lenošení a "umění" (újíždím na houslích a rozhodl jsem se na ně i začít hrát, foto manipulaci a někdy jsi chci zkusit dělat vlastní muziku). Dokonce si ani na 100% nejsem jistý že s někým není...ale i přesto ji chci získat a aspoň to zkusit...Vím o ní toho celkem dost co má ráda za muziku její oblíbený zvíře/sport a pamatuju si i bravu očí.

Takže na ni chci udělat velký dojem abych se ji vryl do hlavy tak jako ona mě, jediný co mě napadá je ji doprovázet vždy až domu když ji potkám a nenápadně si zjistit kdy jezdí abych s ní mohl jezdit častěji a časem sní jít ven a BUM :D a během toho na ní zapůsobit, ale nevim jak a mám strach aby nevázla konverzace...Spíš jsem se tu vyzpovídal ale určitě budu rád za nějakou užitečnou radu na to jak na ní zapůsobit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Třeba tím autobusem jezdí kvůli tobě a čeká, až si jí všimneš (a dojem jsi už dávno udělal). Anebo t…
touchwood 10.09.2015 09:02
touchwood
"Třeba tím autobusem jezdí kvůli tobě a čeká, až si jí všimneš" To pochybuju ikdyž by to bylo hezký…
GuruZ 11.09.2015 22:59
GuruZ
Pokud budeš řešit kolikátý jsi ve frontě, nikdy ji nezískáš. V této disciplíně se na fronty totiž ne… nový
touchwood 12.09.2015 21:40
touchwood
nedokážu se bavit v cizím kolektivu který je mi ještě k tomu nesympatický. to každej ;-) to nejsi n…
Ekmos 11.09.2015 20:30
Ekmos
Ahh to nemělo mít žádnou spojitost mezi tím :-) ...Jsem jiný tím že se každou sobotu nechodim nalejv…
GuruZ 11.09.2015 22:53
GuruZ
Pozor na ty cizí termity poslední
Pan Töfl 12.09.2015 22:05
Pan Töfl

Třeba tím autobusem jezdí kvůli tobě a čeká, až si jí všimneš (a dojem jsi už dávno udělal). Anebo to je jen náhoda. Jenže to nikdy nezjistíš, pokud s ní nebudeš mluvit. A to je celé, vztahy jsou hlavně o komunikaci (o čemkoli). Pokud jste "kompatibilní," půjde vám to samo. Když ne, je to horší a od tebe to bude vyžadovat úsilí.

Úplně nejhorší co můžeš udělat je, že se budeš snažit zapůsobit a předvádět se. V 17 letech se to asi dost blbě chápe, ale podstata navození dobrého vztahu je někde úplně jinde. A co se komunikace týká, stačí být přirozený, koukat do očí a semtam se usmát - to dělá docela divy. A pokud znáš její (možná zjevné) záliby, klidně zaveď debatu na téma (například), že sice nesportuješ, ale rád bys z nějakého důvodu chtěl a zda ti může poradit jak na to - a nech ji mluvit a jen semtam se ptej, aby bylo vidět, že máš zájem a že sleduješ co ti říká. Hlavně je důležité nevymýšlet žádné komplikované věci, protože život je komplikovaný už sám o sobě a mít na paměti, že komunikace je i o poslouchání toho druhého.

"Třeba tím autobusem jezdí kvůli tobě a čeká, až si jí všimneš" To pochybuju ikdyž by to bylo hezký :-), sice pokáždý si hezky popovídáme když máme štěstí a potkáme se ale nemyslím si že by měla na mě nějaké "tužby":D . Řekl bych že je ve společnosti mnoha kluků přece jen chodí na gympl a to není žádný obor kde jsou hlavně holky...Mám spíš strach z toho že jsem jen několikátý nápadník v řadě nebo že už je do někoho zakoukaná a mojí nečinností a čekáním tím že ji potkám abych na ni mohl udělat dojem mě klade na poslední místo ale to už je jen má blbost že s tím nedokážu něco udělat.

Ahh to nemělo mít žádnou spojitost mezi tím :-) ...Jsem jiný tím že se každou sobotu nechodim nalejvat nebo nemám "SWAG" (Tihle lidi mě strašně vytáčej), nikdy jsem se nefotil na fb a ani nemám potřebu dělat nějaký ty selfie a všechno tohle co k dnešní generaci patří...všechno tohle jde prostě mimo mě-Snad to nezní jako kdyby si na to stěžoval nějaký 40cátník :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru