Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je tu někdo, kdo chodí do městské knihovny v Kolíně?

Byl jsem dlouholetým uživatelem, pravda, v posledních letech jsem chodil převážně jen do čítárny časopisů (doma mám obsáhlou knihovnu a spíš už se vracím ke knihám co jsem je už někdy četl). Hlavně jsem si tam četl Letectví a kosmonautiku (jiné noviny a časopisy jsou většinou i na internetu). Ale před několika lety jej tam přestali odebírat, prý proto, že o tento časopis není takový zájem. Nedávno jsem šel kolem, visí tam cedule, že budou odebírat sedm nových časopisů. koukal jsem se na jejich stránky, jsou to převážně periodika pro ženy a dívky.
http://www.knihovnakolin.cz/co-se-chysta
(Praktická elektronika - pokud je to tento časopis http://www.aradio.cz/ dokud jsem tam chodil, tak ho tam odebírali, přestal jsem ho odebírat a posléze i číst, protože polovina obsahu je reklama a většina ostatního je skrytá reklama - "...pokud si to chcete postavit, objednejte si u mně naprogramovaného brouka..." a navíc obvykle se najde dobrý víl, co ho naskenuje a dá ke stažení).

Tak mne napadlo napsat dotaz, jestli by se nenašlo pár nadšenců co by uvítali, kdyby si mohli časopis Letectví a kosmonautika přečíst v čítárně knihovny. A pak třeba se pokusit přesvědčit vedení knihovny, aby knihovna ten časopis znovu odebírala.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny