Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jsem zvláštní?

Když mu napíšeš na FB něco ve stylu "líbíš se mi", tak si akorát bude tak myslet, že si z něho děláš prdel s ostatními kámoškami. Pokud ho aspoň trochu znáš, využij toho. Víš, co ho baví apod.? Napiš mu na FB, že by sis o něčem chtěla promluvit, a že si s ním chceš o tom popovídat, ne si psat. Potom jen změň pomalu téma a dostaň se ke flirtování, třeba mu klidně navrhni, jestli by s tebou nechtěl jít někdy ven, že se ti s ním dobře povídá etc. (možností je dost)...

Hlavně mu hned neříkej, že se ti líbí a nebo to, že ho miluješ... Řekni mu, že mu to sluší apod. - i když na to kluci moc nedají, ale všimnou si tvého zájmu - a zkus mu nějak třeba zalichotit, ať se s tebou cítí příjemně.

Taky se ho trošku dotýkej (ať je to intimnější) - třeba do něho žďuchni, když tě mírně "urazí", nebo mu při prosbě o něco sáhni na rameno apod, je jedno co, ale dotýkej se ho (né že si před ním ale hned klekneš :D)...

A pokud tě pozve ven (nebo ty jeho), tak to neber hned jako rande, ale spíš něco jako "předehru". Taky za sebe plať. I když bude odmítat (ze slušnosti), že to zaplatí on, tak mi věř, že holky, které jsou samostatné a nepotřebují se kupovat, stojí za to a většinou si najdou rozumnějšího partnera.

A rada na závěr - pokud se ti každý týden líbí někdo jiný, počkej. Nemá důvod něco začínat, pokud víš, že to stejně asi nedokončíš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny