Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jako samozvaný, avšak o to více erudovaný badatel a vědátor, jsem uvedený předmět podrobil podrobném…
Zerozero 07.10.2015 22:04
Zerozero
:beer: poslední
icepower32 07.10.2015 22:58
icepower32

Jako samozvaný, avšak o to více erudovaný badatel a vědátor, jsem uvedený předmět podrobil podrobnému zkoumání.
Protože již známým symbolům náboženského, etnického, či jiného významu se podobal jen vzdáleně, usoudil jsem, že se jedná o symbol novodobý, zcela specifického významu.
Proto jsem srovnával známé kresby, i skutečné předměty s tímto přívěskem a hledal nějaké souvislosti.
Po velmi podrobném bádání a zavrhnutí ne zcela jasných významů, jsem došel konečně k závěru. Vzhledem k tomu, že se jedná o odbornou studii a také k tomu, že by mohlo být toto zveřejnění smazáno, použiji pouze uznávané vědecké pojmenování jednotlivých částí předmětu.
Tedy. Předmět se sestává ze dvou částí. Výrazná střední část a dvě části postranní. Středová část jasně symbolizuje ženu, přesněji její vulvu. Při podrobnějším pohledu jasně vidíme, zcela nahoře, výběžek, značící klitoris. Níže pak vidíme menší otvor který je vyústění močové trubice. Ještě níže, pak větší otvor, který je pochva. Nakonec, část zcela dole, symbolizuje řiť.
Vraťme se nyní ke dvěma postranním částem. Zde jasně vidíme, že se jedná o dvě zkřížené dýky, možná meče, s ohnutými čepelemi. Ohnuté meče, zde znamenají symbolicky mužské penisy. Proč však ohnuté? I zde je vysvětlení.
Dívka, která chlapci věnuje tento předmět, tím říká:
"Nesnaž se, stejně ti nedám, i kdyby ses dvakrát snažil"

:puff::beer: Přeji hezký den!8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru