Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pohorky - kvalita/cena

Co bych s urcitosti videl jako hlavni parametr je podrazka Vibram, jsou nevim teda jestli nejlepsi, tolik bot jsem na noze nemel, ale proste dobry a mas jistotu. U noname pohorek se mi stalo, ze klouzaly i na relativne malo vlhkem terenu a moc to potom neslo chodit.

Jinak hlavne pred koupi vyzkouset. Dam priklad meho otce,ktery si proste pohorky nevybere, protoze ma uzkou nohu a na ty moc nedelaj a temer ve vsem mu noha plave.

Sam mam uz letite pohory od Fitwellu, maji nejakou vlastni levnejsi membranu a staci to, boty mi na noze sedi jak ulite. Otcovi jsem koupil pohorky od Prabos v pracovni obuvi a nakonec jsem si je vzal kvuli tomu, ze jsou proste sirsi, takze je muzu zhodnotit taky, chodit se v tom po horach da, puchejre nemam, ale komfort je nizsi nez v tech Fitwellech.

Za cca. 3.000,- uz sezenes slusne boty, hlavne ale chodit po kramech a zkouset nez padnou. Kvalitni bota se nerozchazi a puchejre neudela a sedne okamzite.

Jinak viz. fleg, tak zminim toho sveho otce, ktery chodi po horach v sandalich od Salomonu s pevnou spickou. Nevim, jestli to jsou presne tyto, ale neco takoveho. Rika, ze pokud neprsi, tak nikdy nechodil v nicem lepsim, samozrejme je to hlavne na leto, proste do hezkyho pocasi.

http://www.denalisport.cz/image/product/jpg/8361/s andaly-high-colorado-lago.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny