Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samota

Dobrý den je mi 16 let. Už 5 let jsem sama. Mám deprese - výčitky - pocit těsna - bolest. Už 5 let jsem sama. Bez kluka bez přátel. A rodina která mě nevyslechne. Nejsem hezká ani hubená a to je ten problém. Nic moc nejím sportovala jsem 3 roky ted ty 2 už nesmím protože mám problemi s kolenama. :-( snažím se doma cvičit ale nic nezabírá... už nevím co dál.. Už jsem se i řízla trochu abych si ulevila...
Ale furt mám to nutkání ale nechci do toho spadnout tak se bráním... Teď jsem ještě ztratila kluka.. Celé noci nespím a brečím a svíjím se... všichni se mi smějí. Pro mě život asi skončil co já vím..
Asi vám to přijde k smíchu...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co máš s kolenama? Nesmíš kvůli nim sportovat - co jsi dělala za sport? Nehýbat se a tloustnout těm…
Kurt 01.11.2015 12:13
Kurt
hrání 3 roky házené si vybralo daň. :) nový
Kelly 01.11.2015 14:55
Kelly
Myslim si ze mas asi opravdu deprese, intenzivne vse prozivas, uzkosti, vse vzdavas...nebojujes. Nen… poslední
pospa65 04.11.2015 08:07
pospa65

Myslim si ze mas asi opravdu deprese, intenzivne vse prozivas, uzkosti, vse vzdavas...nebojujes. Neni problem to rict tvoji lekarce a ta te posle k odbornikovy se kterym si o vsem promluvis co te trapi. Neni na tom nic spatneho a hlavne si nemysli ze jsi blazen, to je ta nejvetsi pitomost. Deprese jsou v teto uspechane dobe bezne, by jsi se divila kdo je vsechno ma. Jsi mlada a cely zivot mas teprve pred sebou, uvidis bude lepe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru