Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak sbalit kamarádku

" a nemusel si být takový chudák, aby si kazil štěstí někomu, kdo už je šťastně zadaný."
"ale zcela jistě je svéprávná a dost inteligentní na to, aby sama dokázala posoudit, s kým chce a nechce být. "

Tak si prosím tě vyber. Buď je holka slabomyslná natolik, že stačí aby o ni někdo projevil zájem a ji se rozpadne její úžasný dokonalý vztah jenom proto, že se ten někdo jiný projevil a nebo je to svéprávná samostatně uvažující bytost, která svého partnera miluje a neopustí ho ani kvůli tisícovce jiných chlapů.

"že do ní začneš dělat, blbnout jí hlavu, odrazovat jí od jejího současného přítele"
Nějak zapomínáš, že toto na svéprávnou samostatně myslící bytost, která je do někoho zamilovaná, nezabírá.

" který se bude muset naučit v životě přijmout mnohem větší rány než je to, že tě někdo "předběhl" a ukořistil "lásku tvého života"
Zase další perla. Takže holka přeci jen podle tebe evidentně JE nějaká věc, na kterou získává vlastnický nárok ten, který ji první opíchá, dokud veřejně nedeklaruje, že ON s ní už skončil a někdo jiný ji MŮŽE zkusit sbalit. A jinak si duševně zdráv ?

"Aneb "budeme balit a přebírat zadané holky a ty osamělé necháme na ocet".
Ty osamělé by si mohli zase rozebírat ti, od kterých holka odešla. Tipuju to i na tvůj případ podle té tvé eseje fňukající nad tím, že holka by neměla mít právo opustit vztah kvůli někomu jinému.

"že se mi někdo sere do zelí"
Takže už je holka přímo jen na úrovni hlávky zelí. Jen tak dál. :)
"tak si tě najdu"
:-D Ano, neschopen udržet vztah s holkou a uvést ji do stavu zamilovanosti do tebe, zbývá už jen poslední možnost a sice vybít si svou neschopnost na někom jiným. (jen tak mezi námi tě mohu ujistit, že každá lůza snažící se si svoji frustraci vybít třeba na mé osobě (bez ohledu na "oprávněnost" jejího důvodu) by se probrala (možná) až poté v nemocnici.

"kteří se nezmohou na nic jiného, než se srát do lidí, do kterých jim nic není."
Ale ? Já mám za to, že dotyčnému jde o tu holku. Její současný přítel mu je naopak absolutně u p*dele. Tedy ano, absolutně nic mu po jejím příteli není. Je mu ukradený. Projevuje zájem o samostatnou svéprávnou bytost nazývající se žena.

"Ještě se zkus tak zamyslet, kdyby ty si s nějakou chodil a já na ní měl úplně stejný zálusk,"
Pokud by například holka ode mě odešla k někomu takovému jako seš ty, koupím ti láhev šampaňského a budu ti do konce života vděčný, žes mě takové kravky zbavil. Pokud by si ji otravoval a moje holka tě nedokázala poslat do p*dele, poslal bych ji do p*dele já sám. O tom buď ujištěn. Protože přítelkyni mám jako rovnocennou partnerku, která dokáže věci řešit a ne jako kus nábytku kterému každou chvíli hrozí zcizení...

"kvůli kterým aby člověk už i tu přítelkyni tahal všude sebou pomalu na vodítku."
Když ji zastřelíš a vycpeš, můžeš si ji pověsit třeba na zeď.


Jen tak na závěr. Vůbec neřeším to, jak kvalitní má daná holka vztah nebo nemá. Je to irelevantní.
Zamilovanou a ve vztahu spokojenou holku nikdo nikomu nepřebere i kdyby tisíckrát chtěl a snažil se o to od rána do večera. Tečka.
Od zamindrákovaného jedince vnímající holku jen jako nástavec na své péro (ego) či jako sponu na pásek, kterou se ohání ve společnosti, holka nakonec stejně odejde i kdyby ji nikdo nepřebral. Tečka.
Holka je svéprávná bytost se schopností rozhodovat sama za sebe. Tečka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny