Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak sbalit kamarádku

"Nebo snad máš pochopení a nějaké vysvětlení proto, když člověk dělá něco, co podle tebe "stejně nemá smysl"?"

Ne, smysl v tom nevidím, ale pochopení pro to mám. Věci se mají tak, že většinová populace je hloupá a dělá nesmyslné věci. A co jako ? Těžko nám to dává jakékoli právo zastřelit například všechny kuřáky, protože kouření samo o sobě je naprosto nesmyslná věc, kterou dělají jen pitomci. Je to jejich život. Ať si ty pitomosti dělají, když chtějí. Nerozumím tomu, proč bych jim měl kázat a snažit se kohokoli "vychovávat".

"Nebo ty když na ulici potkáš holku a UVIDÍŠ, že je zadaná, budeš do ní i tak bezhlavě bušit?"
To, jestli je nebo není holka zadaná nebude hrát v mém rozhodování zda ji oslovit absolutně žádnou roli.

"Nebo ty kdybys s nějakou byl, chodil bys s ní v náručí a "nabízel" jí každému, koho potkáš?"
O nabízení nepadlo ani slovo. Proč bych ji měl někomu nabízet. To, s kým se bude nebo nebude bavit, je POUZE JEJÍ rozhodnutí. Nechápu proč bych ji měl nutit ať už do konverzace s někým nebo ji konverzaci s někým zakazovat.

"Ty to běžně praktikuješ tak, že žiješ s pocitem, že ti jí kdykoliv kdokoliv může "ukrást" a vlastně je to úplně normální?"
Vzhledem k tomu, že vlastnické právo na člověka už pár století neexistuje, tak těžko můžeš někoho držet ve vztahu jednostranně. Ano, pokud se najde někdo lepší a pokud bude holka chtít, půjde za ním. To je přece logické. Což ti nějak dělá potíže pochopit.

" Ale opravdu ne tak, aby to bylo díky tomu, že jí nějaký oslík zblbne natolik, aby najednou nevěděla, kde jí hlava stojí a nakonec se tak třeba rozhodla jen proto, že "on to tak prostě přece chtěl" a sama ani nevěděla proč. "
O mě lidi občas říkají, že podceňuji holčičí inteligenci, ale fakt, kam se hrabu na tebe. V tvém podání holka oplývá zhruba takovou inteligencí, že by ji dělalo potíže pomalu samostatně dýchat.

"Mluv o tom, když ten kluk JE SCHOPEN si udržet vztah a ta holka je spokojená. Proč by TEN KLUK měl sebeméně AKCEPTOVAT to, že se někdo jiný o cokoliv pokouší? "
Proč ? protože když kluk JE schopen si udržet vztah a holka JE spokojená, může mu být absolutně šumák, kolik chlapů do ní hučí. Stejně je pošle všechny do p*dele. Na začátku si psal něco o tom, jak nemáš pochopení pro lidi dělající zbytečné věci. A najednou to teda vidíš jinak ? Takže bys šel naprosto zbytečně "promlouvat do duše" všem těm chlapům, kteří stejně nemají sebemenší šanci dotyčnou získat. ;)

"kdybys to někdy zkusil na tu mou, třeba se někdy potkáme a budeme se o tom moct přesvědčit. "
Jestli to budeš ty nebo někdo jiný zhrzený nebo kdokoli jiný kdo by si mě třeba i jen spletl s někým jiným, je mi to jedno. Jak bych se zachoval ke komukoli, kdo by na mě zkusil fyzicky zaútočit, jsem napsal. S vědomím toh, že v případě obrany před agresorem, je zákon na mé straně, si snad dovedeš představit jakým stylem by probíhala má obrana....


" že ta holka taky POUZE někomu patří a POUZE s někým žije....Jelikož ty mu BEREŠ něco, co TI nepatří "
NEPATŘÍ ! Ale NEPATŘÍ ani NIKOMU JINÉMU! To je ten celý základní problém celé tvé argumentace. NEPATŘÍ. Lidská bytost NIKDY NIKOMU NEPATŘÍ ! Zkus si tuto větu dobře zapamatovat. Vlastnický nárok na lidskou bytost NEEXISTUJE !
Dokonce ani rodiče, kteří mají na životě jedince zcela neoddiskutovatelně několikanásobně větší podíl než ten, kdo do něj strčí své péro a koupí mu pár pugétů kytek a večeří, NEMAJÍ vlastnické právo na své děti.
Pokud by měli, nemohly by být trestány matky za to, že své děti po porodu například zabijí. Takto to prostě na světe nefunguje. Je bezpředmětné diskutovat o tom, zda je to správně nebo špatně, prostě to tak je (už několik století).
Pokud bych měl použít tvojí logiku s "vydržením" vlastnictví lidské bytosti na základně tvé investované energie do ní, znamenalo by to, že když například hasič zachrání s nasazením svého života ženu z baráku, měl by mít právo na to ji aspoň jednou opíchat, ne ? Investoval do ní a nasadil pro záchranu jejího života ten svůj, tak mu teď patří, ne ?

"Jelikož přítelkyně pro mě není "někdo, kdo všechno vyřeší za mě""
Prosím ? Pokud někdo povede konverzaci s tvojí přítelkyní, a ona se s ním bude bavit namísto aby ho poslala do p*dele, tak je to něco, co bys za ni měl řešit ty ? A třeba v práci když ji seřve šéf, tak to za ni taky půjdeš vyřešit. Když nebude v práci stíhat, půjdeš makat na chvíli za ní ? A na záchodě bys a ní řešil utírání zadku ?
Víš, existují věci, které by si měl každý vyřešit SÁM. A jednou z těch věcí je i to, zda CHCE setrvat ve vztahu s druhou lidskou bytostí nebo NECHCE. Zda CHCE s někým vést konverzaci a někým se nechat balit nebo NECHCE. Ty se můžeš rozhodovat na základě jejího chování, zda ji kopneš do zadku nebo ne. Ale to je tak všechno.

"Ano, jakákoliv svéprávná a inteligentní holka má samozřejmě plné právo kohokoliv opustit a jít si za někým jiným. Za tím, o kom ví, že jí s ním bude lépe. Správně je to ale za předpokladu, že se tak rozhodne SAMA. Ne aby to bylo díky tomu, že jí 99 lidí okolo vyplaví mozek a přemluví jí."
Tak jo, dle tvé logiky. Pokud je žena s někým, kdo ji (například, ale je to jedno) mlátí, připoutává k topení a vyhrožuje, že pokud ho opustí, tak ji zabije, tak KAŽDÝ, kdo ji řekne, aby od něj odešla a že ji s tím pomůže, je amorální s*áč, který se sere někomu jinému do vztahu, do kterého tak strašně moc investoval a to, zda holka odejde si musí rozhodovat sama BEZ CIZÍ pomoci a NIKDO ji s tím NESMÍ pomoct. Jinak je to neinteligentní hajzl, který nebere na nikoho a na nic ohledy. Úplně ti rozumím. Přitáhni té svojí radši obojek. ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny