Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak sbalit kamarádku

Těžko nám to dává jakékoli právo zastřelit například všechny kuřáky, protože kouření samo o sobě je naprosto nesmyslná věc, kterou dělají jen pitomci.
Tohle je ale strašně diskutabilní názor.. srovnávat kouření se vztahem a nějakou láskou, to je zas jak srovnávat bagr s letadlem. Když si zapálím (někde venku v soukromí), NIKOMU tím neškodím. Když se někdo sere do MOJÍ přítelkyně, škodí tím minimálně mě. Takže tohle opravdu není akceptovatelné přirovnání..

To, jestli je nebo není holka zadaná nebude hrát v mém rozhodování zda ji oslovit absolutně žádnou roli.
No vidíš :-) Tohle mi bylo z tvých slov jasné již od úplného začátku a JEN kvůli tomuto vznikla tato hádka. Jsi úplný opak mě a tím pádem si pro mě naprosto stejný ODPAD společnosti jako tazatel. Postrádáš totiž jakékoliv základní chování a nějakou ohleduplnost. S tvým ubohým způsobem "hledání si partnerky" ti z celého srdce přeju, aby se do té tvé (pokud nějakou máš), každý den někdo sral tak dlouho, až by tě kvůli tomu odkopla jak papouška. A kdyby sis pak náhodou řekl tu svou slavnou větu "že za to nestála", tak bych ti pak přál, aby se ti to stalo i u té druhé.. a následně samozřejmě i u té třetí. Aby se ti konečně rozsvítilo a docvaklo ti, že kdybys s tímto okolním chováním od ostatních jedinců nemusel přijít do styku a nepovažovalo by se to za zřejmě úplně normální (jako je tomu u tebe), bylo by na světě lépe.
Upřímně se mi chce ze tvého odhodlání opravdu blít..

Nechápu proč bych ji měl nutit ať už do konverzace s někým nebo ji konverzaci s někým zakazovat.
Tady nikde nepadlo ani slovo o nějaké "konverzaci". Nikdo nemluvil o tom, že by někomu zakazoval s někým mluvit. Celé si to přibarvuješ. Mluvili jsme o tom, že tí jí chce někdo ojet a dává ti to jasně před tvýma očima najevo. To je něco trošku jiného, nemyslíš? Ale já vím, "ona by to za tebe vlastně vyřešila"..
Ty přece nechodíš s někým, kdo by se nechal "přebrat", takže nějaké námluvy tě nerajcují, jelikož je to vlastně naprosto NORMÁLNÍ..

Vzhledem k tomu, že vlastnické právo na člověka už pár století neexistuje, tak těžko můžeš někoho držet ve vztahu jednostranně. Ano, pokud se najde někdo lepší a pokud bude holka chtít, půjde za ním. To je přece logické. Což ti nějak dělá potíže pochopit.
Tahle konverzace opravdu postrádá smysl.. kdo tu mluvil o "jednostranném držení" ve vztahu? Celou dobu je to jen o tom případu situace, že ty dva ve vztahu nikdo nedrží, jsou spokojení a ta holka nemá zájem cokoliv měnit.. teď se přisere ten, co to chce změnit. A teď mi odpověz.. řekni mi JEDEN JEDINÝ ROZUMNÝ DŮVOD, PROČ JÁ BYCH MĚL TOTO AKCEPTOVAT? PROČ? Proč bych ho neměl raději zabít, aby bylo na světě o jednoho ubožáka méně a měl jsem klid? Ze všech těch tvých mouder je až neskutečně viditelné to, že ty si absolutně nikdy v životě nemohl mít něco jako opravdu VÁŽNÝ a DLOUHOLETÝ vztah. Jelikož bys pak nikdy nic z tohoto všeho nemohl brát na opravdu tak lehnou váhu, jak to viditelně bereš. Ty máš vztah totiž asi jak ponožky, každý den jiný.. proto si vůbec k ničemu nedokážeš vytvořit nějaký "vztah", kvůli kterému bys byl ochoten alespoň částečně změnit ten svůj zažitý stereotyp chování a názorů..

V tvém podání holka oplývá zhruba takovou inteligencí, že by ji dělalo potíže pomalu samostatně dýchat.
Opět ze tvé strany 100% nepochopeno.. co jiného taky čekat, že?
Tohle celé nemá v první řadě vůbec se slovem "inteligence" co dělat. Inteligence znamená jak moc člověk je či není chytrý, ok? Tohle je pouze o tom, že i kdyby ta holka byla sebevíce přesvědčená, zapřená.. tak ty prostě tím co děláš, máš potřebu jí tu přesvědčenost, zapřenost a názory rozbít.. o to ti přece jde, ne? A už jen kvůli tomu bys zasloužil pod kudlu.
Už vážně ztrácím jakoukoliv naději člověku tvého myšlení cokoliv vysvětlovat..

může mu být absolutně šumák, kolik chlapů do ní hučí.
Ne, nemůže.. člověk tvého typu to možná bere jako naprosto normální věc, ale já ne, tudíž to akceptovat opravdu ani trochu nebudu. Na světě je dost volných holek na to, aby se musel kdokoliv srát zrovna do té mojí. A to by si měl každý ten ubohý zabedněnec uvědomit..

S vědomím toh, že v případě obrany před agresorem, je zákon na mé straně, si snad dovedeš představit jakým stylem by probíhala má obrana....
Tohle moudro si vyčetl kde?
Takže už se pomalu dostáváme k tomu, že ty vlastně spoléháš na to, že "přebírání" není žádný přestupek, natož trestný čin (což je bohužel pravda), takže si myslíš, že když to budeš dělat, nic se ti nemůže stát? Aha.. aha.. Tak když se v tom chceš tak pitvat, raději bych tě na místě zabil a šel na pár let bručet, než se dívat na to, jak se mi sereš do osobního a soukromého života.. ok?
Fakt že já jsem asi takový děsně nepřející hajzl, ale tak neskutečně si tajně přeju, aby ti za to tvé chování tu fasádu jednou někdo zmaloval tak, aby ses už konečně začal chovat jak INTELIGENTNÍ člověk (když máš to slovo tak rád). Vlastně už jsem si z toho všeho odvodil "styl" tvého života a opravdu nad tím vším jen kroutím hlavu..

NEPATŘÍ ! Ale NEPATŘÍ ani NIKOMU JINÉMU! To je ten celý základní problém celé tvé argumentace. NEPATŘÍ. Lidská bytost NIKDY NIKOMU NEPATŘÍ ! Zkus si tuto větu dobře zapamatovat. Vlastnický nárok na lidskou bytost NEEXISTUJE !
Tohle je celý a ten největší kámen úrazu.. ten tvůj "vlastnický nárok". Tohle celé je opravdu tak neskutečně vtipné. Celou dobu se tu oháníš jediným slovem - "NEPATŘÍ" To je tvé krédo, kterým ty se vlastně celý život řídíš, ba co víc.. chceš to používat pro svou obhajobu. Ta holka vlastně NIKDY NIKOMU nepatří, tudíž když je SAMA a nebo když je ZADANÁ, pro tebe to není vůbec žádný rozdíl a proto ti nedělá problém dělat do čehokoliv, co je momentálně po ruce. Bez jakéhokoliv logického smýšlení. Tvé mínus je to, že si neuvědomuješ, že pro někoho to obrovský rozdíl být může. Napadlo tě třebas vůbec někdy, že je spoustu holek, které se za osobní majetek toho kluka dokonce i sami považují? Ba co víc.. dokonce se tím i veřejně chvástají? Fakt si myslíš, že taková holka pak má zájem na tom, aby se o ní otíral kdejaký Alois, který není schopen si holku najít normálním způsobem? Odpovím za tebe, ne - nemá. Ale to je pouze jedna z milionu věcí, které ty přes své odhodlání nemáš šanci vidět.

kdo do něj strčí své péro a koupí mu pár pugétů kytek a večeří,
hasič zachrání s nasazením svého života ženu z baráku, měl by mít právo na to ji aspoň jednou opíchat, ne ?
Ty tvá fatální přirovnání mě vždy rozesmějí. Asi jak to, že kouření je to samý jak láska.
Tak to vezmeme ještě jednou pomalu, pro tebe extra pomaličku.. a zkusíme to nějak výstižněji.
Vlastnické právo na holku kluk nezískává tím, že do ní zainvestuje a koupí jí pugét kytek a nebo pár večeří, dokonce ani tím, že si v ní smočí šulínka, ale ta holka "se stává" majetkem kluka tehdy, pokud tím majetkem chce opravdu býti a pokud se za něj považuje. V reálu to sice (třeba zrovna pro tebe) nemusí znamenat, že by byla opravdu jeho majetkem a měla na to patent, ale chce to tak prostě cítit. Což znamená zase jen to jedno.. a pořád to samé. Taková holka určitě nemá sebemenší zájem na to řešit právě ty šulínky okolo, kteří si chtějí jen smočit..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny