Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak sbalit kamarádku

někdo povede konverzaci s tvojí přítelkyní .. něco, co bys za ni měl řešit ty ?
Ano, každému takovému člověku je potřeba dát najevo, že dělá něco, co příště dělat nebude. Jelikož pak už by zbývala jen jediná možnost, uvažovat o trojce, ale na to já nejsem.
když ji seřve šéf .. půjdeš vyřešit
Tak určitě.. a budu chtít minimálně vysvětlení. Jelikož to, že je to šéf, pro mě nic neznamená. Je to jen člověk..
v práci stíhat .. půjdeš makat na chvíli za ní
A proč ne? Pokud vím, jedna z mnoha věcí, proč jsou ti dva spolu je to, aby si pomáhali..
na záchodě .. utírání zadku
Kdyby měla třeba zlomenou ruku, tak určitě. Nebo bych se jí měl podle tebe štítit?

Víš, existují věci, které by si měl každý vyřešit SÁM. A jednou z těch věcí je i to, zda CHCE setrvat ve vztahu s druhou lidskou bytostí nebo NECHCE.
Tohle je tvůj způsob vedení života, já mám naprosto opačný. Ano, rozhodně existuje spoustu věcí, které by si měl člověk vyřešit sám. Ale rozhodně mezi ně nepatří to, abych nechal své přítelkyni blbnout hlavu, když mám možnost tomu zabránit.

Pokud je žena s někým, kdo ji (například, ale je to jedno) mlátí, připoutává k topení a vyhrožuje, že pokud ho opustí, tak ji zabije, tak KAŽDÝ, kdo ji řekne, aby od něj odešla a že ji s tím pomůže, je amorální s*áč, který se sere někomu jinému do vztahu, do kterého tak strašně moc investoval a to, zda holka odejde si musí rozhodovat sama BEZ CIZÍ pomoci a NIKDO ji s tím NESMÍ pomoct. Jinak je to neinteligentní hajzl, který nebere na nikoho a na nic ohledy.
Pokud je žena s někým, kdo dělá tyto věci, tak pokud je (už jsme zase u toho) dost svéprávná a inteligentní na to, aby sama dokázala zhodnotit situaci, tak si troufám tvrdit, že pořád existuje dost příslušných orgánu věnujících se právě tomuto, kteří by jí s tím pomohli 100% lépe, než nějaký "kamarádíček", který bude chtít tajně stejně zas jen smočit. Jelikož nějaké "nebreč.. to bude dobré.. vezmu tě k sobe domů, pojď.. tam využiji tvé momentální slabosti, hezky se s tebou vychrápu a pak tě zas kopnu zpátky k němu", to jí fakt nepomůže.
A i kdyby to tak nebylo, i kdyby ten dotyčný neměl v úmyslu nic špatného, myslel to dobře, tak co by jí pomohlo nějaké utěšování sladkýma řečma? Ano, měl by sice o tom dotyčném pravdu (to přiznávám i já), ale o tomhle se tu vůbec nebavím a nikdy jsem se nebavil. Bavím se o tom, pokud jí někdo ROZMLOUVÁ NĚKOHO, S KÝM JE TA DOTYČNÁ !!!SPOKOJENÁ!!!

Co jsem tak pochopil a okoukal. Ty prostě nemáš žádné hranice. Holku bereš jak každodenní zboží v pultu. Neřešíš ceny, následky, prostě nic.. a to je hodně špatné.
Následně když v tom vztahu si, tak se snažíš jen tak bezpracně proplouvat s domněním, že holka vždy vše vyřeší za tebe a že ty si něco, co ona k sobě asi moc nepotřebuje. A kdyby náhodou jo, asi by za to dostala seřváno. Žiješ v přesvědčení, že když ti jí náhodou někdo vezme, tak co, nestála za to, uloví se další..

Víš.. tohle nemá cenu, ale absolutně ani trochu. Jak ses přesvědčil, každý z náš vyrostl trochu jinak a zvolil si jinou cestu. Vztah pro tebe znamená něco úplně jiného než pro mě. A o chování ohledně tohoto se nebudu raději ani zmiňovat. Každopádně nevidím jediný smysl v tom se tu snažit toho druhého nějak změnit a špekulovat nad tím až do Vánoc. Jelikož na tom určitě ani jeden z nás nemáme zájem a hlavně víme, že je to bezpředmětné.
Navíc.. já už se narodil s tím, že odjakživa tak nějak nerad řeším věci (natož takto sáhodlouhé), o kterých vím, že to stejně nebude mít žádný konec = ztráta času.

Každopádně je vidět to, že celé tvé chování ohledně vztahu pramení pouze z toho, že si ještě nikdy tvrdě nenarazil. Třeba jednou budeš mít to štěstí..

Závěrem bych chtěl jen říci, že co té svojí udělám nebo neudělám, dokážu posoudit sám. A rozhodně k tomu nepotřebuji kázání od nuly tvého ražení.

Maj sa a směj sa ;-)
HOWGH.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny