Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem šikanovanej ?

Ono je to o tom stanovit si kriteria. Na skole na mna nikto nic neskusal na vojne ano. Po hube som mal dostat asi 20x, nikdy k nicomu nedoslo, mozno som mal stastie, mozno som zareagoval tak ako som mal (sebavedomo) a ked videli, ze neuspeju tak to sli skusat na viac submisivnych jedincoch.
Z vojny mam aj dalsi zaujimavy poznatok, ze ti, co boli najviac sikanovani neskor robili este horsie veci druhym (asi nejaky syndrom) a na druhej strane, ze prilis uvolena atmosfera skodi, pretoze ked som mal ja mladych a poprosil ich, aby nieco spravili, co mali v napalni prace postupne mi zacali skakat po hlave. Vsetko vyriesilo az zabavenie vychadzkovych kniziek a nejake tresty, ktore som im mohol ako velitel druzstva udelit a odvtedy bola disciplina aj bez sikany.
A dostat po hube nie je nic hrozne, ako pubertak som raz dostal od borcekov po korculovani, co si na mna pockali pred babou, ktora sa mi pacila, co som bral vtedy ako koniec sveta, pretoze som sa bal branit proti viacerym, ale on sa ziaden koniec sveta nakoniec nekonal. Inak s odstupom casu to bola chyba, je jedno, ci ti tecie krv len z nosa, alebo aj z ust, podstatne je ukazat, ze si s tebou nemozu robit, co chcu, takze dnes by som uz reagoval inak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny