Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestat kourit travu?

Zdravim. Rekl bych ze trava je oproti pervitinu urcite lepsi volba. To jestli mas prestat musis vedet nejlepe ty. Jasne, jde o to aby jsi taky treba kdyz prestanes hulit nespadnul zpatky mezi pernikare.
Treba ja zacinal hulit s prichodem na stredni a hulil do 21 let. Prestal jsem celkem jednoduse. Byl jsem clovek co hulil prakticky kazdy den a po tech x letech sem se nejak sam sebe zeptal co mi to dava a zjistil sem ze uz nic. Clovek se casem "vytrenuje" a uz ho nezhuli jedno brcko, tudiz do toho nasype jeste vic penez. Ale nelituju tech let, clovek si taky zazil svoje. Ty nekontrolovatelny vybuchy smichu z niceho s kamosema taky nebyli spatny. Ale kdyz si to clovek spocita (200 za gram x 1500 (pocet dni co jsem celkem za tech 5 let hulil) = 300 000). To mas 300 tisic za 5 prohulenych let. A to sem nepocital kazdy den. Za to uz je pekne auto. Takze ano, tech penez do toho vrazenejch lituju hodne. Ale kazdy sveho stesti strujce.
Jinak k tem kamaradum, ja taky prisel o dost kamosu se kteryma sem drive hulil. Najednou sem si s tema lidma nemel co rict, porad resili jen kdy zahuli, kam potom pujdou chlastat a podobne. Ale tohohle se neboj, poznas jine lidi, a, aspon u me to tak je, budou lepsi. Tot muj nazor. Nevim jestli nejak pomuze, preci jen je to predevsim na tobe co udelas ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny