Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestat kourit travu?

Joo, to je jen tve zbozne prani.

Cigareta je sice navykova, ale neovlivnuje nijak vyrazne mysleni ani chovani cloveka. Vim to, byl jsem silny kurak, uz nejsem. Krom tohoto faktu, tedy samotne zavisloti, zadna zmena v chovani, mysleni...

Trava zdaleka tak neskodna neni, jak si myslis.A ano, hulil jsem denne nejakej patek, jako mladsi. A pouzival jsem stejne debilni argumenty a opravdu jsem veril tomu, ze trava je vlastne jen takova sranda. Jenze neni. Sice mnohem slabsi, nez pervitin, heroin...ale jako cigo a kava to vazne neni.

Prakticky kazdej, kdo na rozdil od nas (nasi party) neprestal, je dneska jen hnup s naprosto odrovnanou kratkodobou pameti. Ano, mnohdy vysokoskolaci, ale mozek odrovnanej. Roztrziti, hrozne "free" (a ne, neni to vzdycky tak dobra vlastnost) a se schopnosti udrzet myslenku kratsi dobu, nez ji udrzi muj pes. Ano, muzes celej zivot zit v pohode, budes chodit do prace...ale dotahnout to nekam dal? Nechci ti kazit iluze, ale takovyho denodenniho hulice jsem jeste nepoznal. Ono samozrejme i kdysi inteligentni kluk jen tezko muze zvladat opravdu slozitejsi praci. K tomu je treba udrzet myslenku dele, nez 10 minut :) Zni to prehnane, ale neni, mam proste tyhle zkusenosti. Ale mluvim tu o kazdodennim huleni uz asi 15 let. Mas treba zkusenosti s okolim ci se sebou po 3 letech a dobry. No ja po 15ti u nich dobre zkusenosti nemam. Lidi jsou to v pohode, ale ta hlava...tam to proste neslape jako kdysi. Ale treba jsem jen mel smulu a moje zkusenosti nemusi byt statisticky vyznamne...

Nejvetsim problemem travy je ale socialni aspekt a o tom mluvis i ty sam. To je ten stav, kdy bez travy si lidi uz ani nemaji pomalu co rict a jak se bavit. A tak se bud zhulite, anebo vlastne zevlujete a neni co delat. Asi nechapes, jak velkej problem to je. A hrozne smutnej.

Beres zamerne drogu, ktera te negativne ovlivnuje, meni te a jsi na ni zavislej. Nevim, kdo ma k fetakovi blize, jestli ty, nebo pojidac cokolady. No argumentujes jako fetak...pojidace cokolady jsem takhle mluvit neslysel jeste. On ti treba nikdo neveme ani to, jak moc to mas pod kontrolou...my ti to brat ani nechceme, nam je to fuk, je to tvuj boj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny