Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestat kourit travu?

Ahoj je mi 22 a nejsem si zcela jist jestli mam prestat kourit travu (kourim skoro rok). Jde o to ze jsem byl od 18-21 silne zavisly na automatech ktere jsem prokladal pervitinem. Kdyz jsem nastoupil na kolej na vysokou skolu poznal jsem par lidi kteri porad hulili a tak jsem zacal hulit s nema. Uz snad od prvniho brka jsem na automat nesahl a caru jsem nemel dele nez rok, ale rikam si ze je cas se zase posunout dale a ackoliv si to uzivam tak mi to leze celkem do penez ( i s cigaretama celkem 6500kc mesicne).
Nejake navrhy co dal? Cvicim, zdrave jim, ctu knizky, dobre se ucim, mam dve zamestnani , studuju Vysokou skolu.. Mam strach ze me prestane fura veci bavit a i se znamyma nebudu mit za chvili ten hlavni duvod se sejit. Prosim poradte
Ps. Rika se ze jedna droga nahrazuje druhou a tak mam i celkem strach ze zacnu zase blbnout jako kdysi i kdyz se hodne veci od te doby uz zmenilo. Neberte me prosim jako nejakou trosku nebo fetaka. Jsem obycejnej kluk jen jsem poznal i tvrdsi stranky zivota bohuzel nektere veci si clovek nevybere a prijdou sami.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny