Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím si to vysvětlujete?

Tak hlavně je třeba si říci, že otce svého dítěte jste si vybrala pouze vy sama, NIKDO JINÝ. NIKDO JINÝ zodpovědnost za vaše rozhodnutí nenese.

Vytvoření finanční rezervy/úspor před pořízením dítěte taky nic ?

Dítě jako společná půjčka ? Dle vašeho popisu zažádal o svěření do péče, tedy pokud onu "půjčku" nezvládáte splácet, on se nabídl, že ji dobrovolně vezme na sebe. V čem je problém ?

Nijak nevyvracím, že váš bývalý partner může být hajzl, ale spíše než co jiného na mě váš "dotaz" působí stylem: udělala jsem si dítě, tak teď se z toho všichni pose*te. Stát vám dává jen tak/za nic 8500 Kč.

Jak tu zaznělo požádejte soud o stanovení alimentů. Soud může vydat před rozhodnutím předběžné opatření (o to musíte požádat) na základě kterého bude muset otec platit alimenty v podstatě "okamžitě" ještě před vynesením rozsudku.

Jinak soud nestanovuje výši alimentů na základě aktuálního příjmu žalovaného, nýbrž na základě dosaženého vzdělání/schopností. Aneb máte dvě vysoké, obvyklý příjem s těmito schopnostmi je třeba 30 tis. Kč a z nich se poté stanovují alimenty. Takových vychcánků, co se před soudem o alimenty hodily na úřad práce nebo na poloviční úvazek bylo/je spousta. Nijak jim to nepomohlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny