Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Křižovatka nevím si rady

• Pochybuji o tom , ze v FR plati jiné zakony.
Zde se uvadi, ze v této situaci, coz je ta sama co situace tazatele, ze pro projeti cerveného vozidla pro vozidlo cislo <3> "plati prednost zprava":
*Obrazek cislo <1>
http://zivot.poradna.net/file/view/58-prednost-z-p                    rava-png

• 100 uvedené "Řidič odbočující vlevo musí dát přednost v jízdě" by platil v této situaci <2> vuci "projitijedoucimu" vozidlu:
*obrazek cislo <2>
http://zivot.poradna.net/file/view/59-vlevo-jpg
• Nikde jsem zatim nenasel nebo neni uvedeno, ze "automobil odbocujici v pravo", naproti na krizovatce, ze se pocita jako protijedouci vozidlo.
• Ale jak uvadim vyse, cekam na konfirmacni email registrace na Ceském forum profesionalnich ridicu, protoze ridicak mam nakych 13 Let a rad bych se neridil spatne naucenymy pravidli, i presto, ze zatim bych az tak v ne-pravde byt nemusel :-).
• Me to spis pripadne, ze zde debatu dela to, ze nekteri berou odbocujici vozidlo v pravo na druhé strane krizovatky jako protijedouci a proto uplatnuji "ridic odbocujici v levo" coz se uplatnuje v situaci obrazku cislo <2> a né jako v pripade obrazku cislo <1> kde BY MELA platit prednost z prava.

Kazdopadne jsem zvedavy, az tu otazku polozim na foru ridicu, nechtel bych se na ulici ridit, spatne pochopenymy pravidli :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny