Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Křižovatka nevím si rady

Uvadis ze kdyz to mam na haku at se nevyjadruju a ted delas to samé jen v jiné barve? Osobni problémy s nekym se daji resit i jinak..
Nevím co tím myslíš, nebudu se vyjadřovat k tvému chování, k ostatnímu se vyjádřím velice rád. Ty jsi nějaký jasnovidec, že víš, že mám nějaké osobní problémy ? A pro tvůj klid, nemám žádné.

Tak a teď k věci. První křižovatka je úplně mimo, nemá nic společného s tazatelovou. Jedná se o neoznačenou křižovatku, takže tady jasně platí pravidlo "pravé ruky". Přečti si to pořádně. Červené auto dává přednost žlutému, žluté zase modrému, takže modré pojede první, tím pádem červené auto už nemá žádné protijedoucí vozidlo. Fail !

Druhá křižovatka je víceméně jak tazatelova, jen bez značení, a modré vozidlo jede rovně, což však nic nemění na situaci. Ano, na takových křižovatkách platí přednost zprava jak je tam uvedeno, ale ne v situaci jak je uvedeno na obrázku, jelikož pravidlo "pravé ruky" situaci nevyřeší a řidič červeného vozidla musí dát přednost protijedoucímu modrému. Přečti si poslední odstavec u toho obrázku. Nebavili jsme se o křižovatce obecně ale o vyřešení situace, na kterou se tazatel ptal.

Nevim no, nejde o to kdo ma pravdu, ale co je pravda, jestli tazeteli rikas ze odbocujici automobil v pravo je to samé jako protijedouci, A JINA PRAVDA NENI, to je pak tezky.
I když to auto zeshora odbočuje vpravo, příjíždí z protisměru k autu, které stojí dole, je protijedoucí a to až do chvíle než odbočí vpravo. To víš, že jiná pravda není, zajdi si do autoškoly a zeptej se.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny