Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítel dělá ze sebe chudaka ale opak

To jo, ale oni spolu dlouho nejsou. A ted je to o tom, ze jsou spolu doslova tydny, jak sama rekla. On nema duvod rikat hned zenske, kterou poradne jeste nepoznal, kolik ma na ucte, to je asi pochopitelne. A tahle divenka zjisti, ze ma miliony na ucte a to prosim cistym spiclovanim a zacne mu delat problemy a vyrvavat o tom, jak za ni malo utraci a vycita mu stare auto ci levny mobil.

Jasne, prehnana setrnost je na lisknuti, chovani te divky ale taky. Oni jsou na lisknuti oba dva nejspis :D


Takze pani, cim vas tedy nastval? Celou dobu to bylo fajn, jak sama rikate, milujete ho, je pohlednej, muznej...ale ve chvili,kdy jste zjistila, ze ma penize, tak mate problem, ze je za vas malo utraci. No tak hlavne, ze vam nejde jen o prachy, takovy ja nerad...


Ono promluvit si s nim by bylo lepsi. Taky je dosti mozne, ze se bude chovat po delsim case jinak, kdyz tam bude vetsi duvera, nez po zacatku vztahu treba, ze ano. Preci jen vyhazovat penize kvuli kazde pipce, jak by dopadl :) Osobne bych po takoveto scence bez predmanzelske smlouvy uz neudelal ani krok :)

Mobil holt chce k vanocum, tak se spousta lidi dneska chova a auto nema treba potrebu vymenovat,pokud stare funguje, delam to stejne. Obleceni ma ciste a normalni. Nedavno jsme tu meli vyzivnejsi zpoved zeny :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny