Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítel dělá ze sebe chudaka ale opak

Zdravim,
odpoved bych rozdelil na 3 casti.

1) Jsi si jista, ze jej milujes? Pises, ze je hezky, pohledny a muzny, to spis vypada na docasne poblouzneni a potrebu vyradit se v posteli. Sex je sice pekna vec, ale vztah se na nem stavit neda, casem Te omrzi.

2) Faktem je, ze jeho penize jsou pouze jeho a Ty na ne nemas zadny pravni ani moralni narok. Poctive si je vydelal, popr. zdedil (otazku zdaneni melouchu necham na jeho svedomi a financnim uradu). To same se ale tyka i Tebe a Tvych penez, nikdo Te nemuze nutit nekoho dotovat nebo mu neco kupovat.

3) Chlapec je sporivy, to je dobra vlastnost, dnes se bohuzel moc nevidi. Lide kupuji strasne kraviny a zbytecne se zadluzuji. Je ovsem jista hranice. Existuje neco cemu se rika anankasticka porucha osobnosti a chorobna sporivost je jedna z projevu teto poruchy. Na Tvem miste bych byl velice opatrny a obratil bych se na odbornika. Ted jste sami, ale co kdyz se vam narodi deti? To je budes zivit sama? Z ceho? Z almuzny kterou dostanes od statu? Cely zivot budes zit z ruky do ust a ze zivota budes mit opravdu prd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny