Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bandáž na zápästie

Ahoj,

mám prácu vo výrobnej linke ( pásová výroba v automobilová priemysle ) kde montujem plastové časti. To že mi s toho pritláčanie pomaly odchádzajú prsty na rukách som si už zvykol no začínam mať problém aj zo zápästiami na rukách. S toho dôvodu by som potreboval poradiť nejakú kvalitnú bandáž na zápästie ktorá by sa dala nosiť aj pod rukavicami a nebola by ani moc hrubá nech sa mi nepotí ruka.

Pobehal som lékarne, obchody zo zdravotnými potrebami no nikde nič, všade len 1-2 druhý ktoré sú hrubé,nepraktické a majú umelohmotné cvoky (cca 3€ kus) , tiež som zbehol do športových potrieb kde výber bol už lepší a tak isto aj kvalita no neochota zo strany personálu kde nechceli ani rozbaliť balenie na vyskúšanie keďže majú 5 veľkostí kde cena bola 20€ za kus ( na jednu ruku ) a ktorá veľkosť je cca na moju ruku tiež nevedeli takže som sa im tam na to .....


Takže pokiaľ poznáte alebo aj máte skúsenosť s bandážou ktorá by mi na tieto účely vyhovovala a viete kde by sa dala kúpiť alebo aj objednať budem rád, taktiež sa poteším každej rade.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny