Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem EKZEM

Pokud nezabírají ani kupované masti (z lékárny nebo od nějakých šamanů?),tak asi těžko někdo poradí na dálku.To by nedokázal možná ani ten kožní specialista,když to nevidí.Ať si máma konečně po letech k tomu doktorovi dojde.Já měl loni taky něco,dali mi mastičku s kortikoidy a za týden to bylo napořád pryč.
Nebo třeba tady léčení na dálku:
http://www.vykladkaretonline.cz/vestkyne-gabina-re iki
Ale ne abyste tam volali(70Kč/minutu a výsledek nula).Ale slibují toho dost,i létající motýly v prosinci:

Prožíváte těžkou nemoc a rádi byste již běhali po zelené louce a pozorovali létající motýly? Máte strach o své blízké, kteří mají vážnou nemoc, nebo snad jen trpíte migrénou či jinou nepříjemnou nemocí a potřebujete se jí zbavit?
Již nehledejte v lékárně ani doma v šuplíku - to, co vás zaručeně vyléčí a dodá energii a sílu do života není nic jiného, než úžasné a kouzelné Reiki.
Reikami se zabývám již dlouho řadu let a díky novým a novým objevům zjišťuji, kde všude lze tuto zázračnou metodu uzdravení aplikovat, a kterým lidem lze za pomocí reiki pomoci s potíži, které znepříjemňují každý den života.
Pokud hledáte člověka, který vám může pomoci zlepšit zdravotní stav a změnit tak život k nepoznání, můžete si ulevit, protože jednoho takového jste našli. Zavřít oči, věřit a důvěřovat se vyplácí, obzvláště požadujete-li od andělských tváří pomoc v podobě Reiki.
Možná jste o Reiki moc neslyšeli, možná již ano - tak či onak byste měli vědět, že Reiki jsou vzácným darem a neměli by se zneužívat. Pokud opravdu trpíte problémy, můžeme společně navštívit andělské duše, nahlédnout do nitra vašeho těla a pomocí Reiki mu znovu obnovit sílu, radost, úsměv a spokojenost, která společně s příchodem problémů vyprchala.
Takže místo mastičky stačí sehnat pár andělských tváří či duší,co s tím za pár tisícovek rády něco udělají. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny