Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem auto do 7000€, benzín, hatchback.

Ahoj. v prvom rade neviem či som to dal do správnej sekcie za čo sa po prípade ospravedlňujem.

vodičák mám už 4 roky a najazdené strašne málo a keďže auto čo máme doma už doslúžilo tak by som si rád kúpil vlastné. Ročne veľa nenajazdím bývam v meste do práce to mám autom 10 minút, sem tam na výlet niekam ďalej cez výkendy na chatu (cca 30-40km) a pár krát ročne niekam do zahraničia. Celkovo hľadám spoľahlivé auto a keďže ešte nemám rodinu tak asi hatchback. Ako som písal veľa nenajazdím takže benzín bude najlepšia voľba tiež je lacnejší na náhradne diely a podla mňa aj menej kazový ( samozrejme záleží ako sa o auto staráme ).

Za auto by som chcel dať niečo okolo 6000€ ročník mi moc nerozhoduje skôr celkový stav auta a výbava. zatiaľ som pozeral golf ktorý je ale predražený, opel astru ktorý mi ale prišla ako novšia felícia :D a focusa ktorý má trochu chudobnú výbavu alebo skôr interier a na koniec mazdu 3 ktorý sa mi celkovo nepáči kvôli divnému kufru :D ešte som dostal poradené civica ktorý je také ufo :D

Ono síce v mojich očiach má každé auto nejake to mínus ale as nieje to nič závažné čo by som vyslovene nezniesol. Vedel by niekto poradiť s rozhodovaním alebo napísať svoje skúsenosti názory ? po prípade poradiť aj iné autá ?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny