Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout ?

Zdravím.Prosím o radu jak zhubnout protože mě se to fakt nedaří.Poslední dobou mě začalo vadit to jak jsem hrozně tlustý a nevím jak zhubnout.2x týdně hraju fotbal a tam se dost vyběhám a vysportuji + si chodím semtam ven zaběhat.Sladkým jsem se přestal cpát před dlouhou dobou a jím jen ráno , odpoledne , večer.Nejím nic nezdravého do fast foodu nechodím a ani nepožívám sladké pití.Semtam kofolu ale to jen občas.Já nechápu jakto že jsem vážně tak tlustý.Ne nejedná se o anorexii :-D vážně mám bachor :-D .A proto se ptám: Myslíte že za to může to že jím na noc ? Bohužel jsem si uvědomil že dost často večeřím až pozdě třeba až v 8 hodin.Myslíte že za to může tohle ? Nebo je problém jinde ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ahoj ... chyby proč se ti to nedaří : - 1, jíst 3 krát denně je dost málo ...správná dávka jídla je… nový
xoxo 31.12.2015 10:46
xoxo
Každý má jiný genotyp postavy . Podle popisu myslím že jsi endomorf ti nabírají tuk velmi dobře ale… poslední
Posilkaman 01.01.2016 22:31
Posilkaman

ahoj ... chyby proč se ti to nedaří :
- 1, jíst 3 krát denně je dost málo ...správná dávka jídla je 5-7 krát denně a jíst by se měly malé a výživné porce = jíst co 3 hodiny a malé porce
- 2, zkus sport pravidelně ideálně 3krát týdně po 60 minutách a pokud chceš ubytek vahy tak se zaměr na kardio (běh, fotbal, rotoped, kolo, brusle...)
- 3, jíst se má nejpozději do 20hodiny ...jestli chodíš spát dřív tak kolem 18 hodiny max. tělo večer místo toho aby trávilo zbytky tráví celá jídla a jelikož se při spaní nehýbeme tak se tuky a cukry rychle ukládají právě třeba do břicha

tip : přidej více jídla po menších dávkách 3-5krát si zacvič kardio+ cviky na břicho a výdledek uvidíš do 4 týdnu .. ale chce to trpělivost ... maly pokrok taky pokrok !!!!

Mnoho štěstí a odhodlání k cíli!! :) :-):-)

Každý má jiný genotyp postavy . Podle popisu myslím že jsi endomorf ti nabírají tuk velmi dobře ale i velmi dobře svalovou hmotu . Zkus chodit do posilovny a zvedat a zařadit cardio trénink 40 min každý trénink tudíž ježdění na rotopedu například , pokus se naladit na tempo při kterém můžeš v klidu komunikovat ostatníma lidma . Ale pokud je pro tebe fotbal nevyhnutelnou součástí života tak zkus mimo něj pravidelně alespoň 2-3x týdně běhat. Opět by se mělo jednat o cardio trénik . Pozor u cardia se začínají spalovat tuky až po 15 minutách :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru