Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mam sny co si nedokazu vysvetlit

Takze jak bych zacal. Asi aby jste se dostali do kontextu reknu ze je jedna holka budem ji rikat Cernovlasa . A druha holka Blondata . Tak . S cernouvlasou a blondatou jsem na zakladce chodil do tridy a s blondatou jsem chodil asi rok . Jenze kdyz jsem zacal chodit s blondatou nejak hrozne moc mne pritahovala Cernovlasa. Nejhorsi bylo kdyz jsme ve trech sli ven ja , cernovlasa a blondata . Cernovlasa se mi zdala takova trosku ... ze zavidela blondaty . Ale ja jsem nechtel zlomit srdce blondaty . Moje laska k cernovlasy se zvetsovala a zvetsovala . Bohuzel na konci posledniho rocniku zakladni skoly , se se mnou blondata rozesla a TAK MOC TRASHTALKOVALA O MNE ze jsem nemel sanci ziskat cernouvlasou . Byl jsem nejsmutnejsi clovek na planete . Od ty doby s holkama nic nemam . Po 3 letech [momentalne jsem v druhaku] jsem si na tyto dve divky vzpomnel . Blondatou jsem si pridal do pratel na fb a chvili jsem si s ni povidal. Vsechno slo v normalu par otazek jak jsme se zmenili a o nasem vztahu ani zminka. Den na to . Mel jsem sen. Byl jsem v nejakym velkym autobuse a sedel jsem vedle cernovlasy okamzite jsem ji poznal i po 3 letech . Vypadalo to ze se ji hodne libim a zacali jsme se nejakym zpusobem skadlit uz nevim jak . Skoncilo to tak ze jsem skoncil mimo autobus a ten bus odjizdel . A v okne se na mne krasne usmivala cernovlasa . Rozhold jsem se za busem utikat ale byl proste tak rychly ze jsem ho ztratil . Bezel jsem neuveritelnou dalku . Po obrovske dalce jsem konecne uvidel zaparkovany autobus a vedle nej nejakou restauraci . Byly tam vsichni z busu a i cernovlasa . Sedl jsem si k ni a byla ohromena ze jsem je nasel . Pak nevim jak se to sehralo ale zacali jsme spolu flirtovat a septala mi do ucha ruzny '' dirty '' veci . Pokud vite jak to myslim . Pak jsme se ocitli uprostred nebe . Nebo to tak aspon vypadalo . Lezeli jsme vedle sebe a rikali jsme si jak se milujem . OD TE DOBY JSEM VEDEL ZE KDYZ BY MELA BEJT PRO MNE NEJAKA PRAVA , TAK JE TO ONA . Pak bohuzel sen skoncil . Dalsi den se mi zdal dalsi sen . Byla v nem blondata holka ale nepamatuju si jeji oblicej . S ni to slo o mnoho rychlejs cely sen byl o tom jak mne nechava na ni sahat ... asi vite kam to smeruje . A pak se sen presunul nekam do stanice metra . Byla tam moje rodina . Hlavne si pamatuju svoji mamu . Resila jakym smerem mame ject . Nemohla se rozhodnout . Ja tam jen sedel a cekal az se rozhodne kdyz najednou na druhe strane stanice metra stoji blondata divka ktere si nepamatuju oblicej . Tak sen skoncil .

Předmět Autor Datum
A s čím chceš poradit? Ke zpovědi jdi do kostela, nebo do hospody. nový
Prasak 29.12.2015 19:36
Prasak
co ty sny znamenaji ? nový
annonyym 29.12.2015 19:39
annonyym
Znamená to, že by jsi si měl nají holku. Co ti brání černovlasou někam pozvat? nový
šmejký 29.12.2015 19:49
šmejký
mas pravdu nový
annonyym 29.12.2015 19:59
annonyym
Že máš přetlak. Jsi ve věku, kdy se dospívající kluci dívají po holkách a touží po nich. Nic divnýho… nový
Prasak 29.12.2015 20:35
Prasak
Chce si to zatrashtalkovat. nový
karel 29.12.2015 20:53
karel
To znám. Přijdu večer do postele, mám náladu na trashtalkování, manželka mi řekně něco "dirty" a je… nový
Prasak 30.12.2015 00:02
Prasak
Dobrá je i migréna nebo odkaz na neumyté nádobí či nevyluxovaný obývák. nový
L-Core 30.12.2015 14:59
L-Core
Anebo "ryba". Tlamka v křivce úst onoho živočicha, žádná reakce na vnější podněty. Akustický efekt (… nový
mif 30.12.2015 15:41
mif
No ještě že ten sen skončil včas,jinak sem za ní vrhnul a přejelo Tě metro. Jinak vážně-pokud toužíš… poslední
Karel04 30.12.2015 20:39
Karel04
to se jen zcela běžným způsobem projevuje (reinscenuje) tvoje karma z minulých životů, s těma holkam… nový
petr71 30.12.2015 19:04
petr71

No ještě že ten sen skončil včas,jinak sem za ní vrhnul a přejelo Tě metro.
Jinak vážně-pokud toužíš po Černovlasé,zkus ji někam pozvat.Jestli hned rázně neodmítne,můžeš mít naději a začni na tom pomalu pracovat.Když odmítne,budeš alespoň vědět na čem jsi a neztratíš čas na hledání jiné,třeba zase černovlásky.Trápit se roky nemá cenu,pak třeba zjistíš,že je pozdě.

to se jen zcela běžným způsobem projevuje (reinscenuje) tvoje karma z minulých životů, s těma holkama jsi se opětovně setkal, nic zásadního bych v tom ale nehledal, klasický vztahový trojúhelník, pokud si v tom ale chceš udělat úplně jasno, postav si na ty sny systemickou konstelaci a hned se ukáže odkud vítr vane a budeš mít opravdu klid (alespoň v tomto případě)... jinak ti přeji ve vztazích hodně štěstí ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru