Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konverzace s přítelkyni

2236Ahoj, mám přítelkyni a problém není žádny až na to že když příjde na to že jsme sami tak se prý chovám jak debil, a mluvím blbosti... Když jsem s kámoškou nebo s kámošema tak se chovám normálně a je se mnou sranda, ale když jsem sní tak nevim o čem si sní mám povídat, furt mám divné pohyby a sem prostě ve stresu :( Děkuji za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud je ti teprve ...náct, tak to neřeš. Každý začátek je těžký. Vybavuje se mi, v některé knížce M… nový
Yarda 20.01.2016 20:34
Yarda
taky záleží na tom,co je to za dámu. (dámy dělíme na dá mi a nedá mi a muže na může a nemůže). nový
Karel04 20.01.2016 23:51
Karel04
Myslim ze to beries tak vazne ze ti az z toho drbe :) Ono to neni to nic neobvykle ze ludia nevedia… poslední
MM.. 21.01.2016 00:56
MM..

Pokud je ti teprve ...náct, tak to neřeš. Každý začátek je těžký. Vybavuje se mi, v některé knížce MUDr. Plzáka se píše, že mluvit s dámou tak, aby si ji omotali kolem prstu dokážou akorát sňatkoví podvodníci. Pokud ta dáma k tobě něco cítí, tak to přejde mlčky.

Myslim ze to beries tak vazne ze ti az z toho drbe :) Ono to neni to nic neobvykle ze ludia nevedia co maju robit ked sa ocitnu osamote s damou, skus prestat mat pocit ze nieco musis robit ked ste sami, proste sa prestan stresovat a uzivaj si jej spolocnest, bez kecania blbosti :) Kecaj jej ze co si robl cez den alebo co :) Pytaj sa jej co robila ona, normalne veci. Ja neviem. Predstav si ze ona je nejaky tvoj kamos, a rozpravaj sa jak s nim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru