Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem

Tak urcite je spousta takovych pripadu, ale to je uz problem dane firmy, ze neumi fungovat efektivne. Nic to ale nemeni na tom, ze princip je v poradku. Vyssi pozice musi mit vyssi platy. Jinak neni zadna motivace lidi a slo by to do kytek. Taky to nemeni nic na tom, ze pokud je jim firma ochotna ten plat za nic davat, tak prakticky je to jejich cena. Stejne jako nemusime chapat, proc ma nejaka patlanice cenu nekolika milionu :) Ma ji, protoze je ochotny ji nekdo zaplatit :)

Jinak plne chapu co rikal Prasak. Cucet na hnupa, co nic nedela a ma za to vic je jiste frustrujici. Ale aspon ma clovek motivaci stat se tim hnupem. Treba kdybych nemaloval po lavicich kosoctverce a lepe se ucil, mohl jsem po kantynach vysedavat taky. Takze ma hlavni frustrace neni z nich, ale ze me :-D


A jeste takova zalezitost k zamysleni. Ja delam ve vyrobe mistra. Kolikrat toho mam nad hlavu, jsem porad ve stresu a jsem presvedcen, ze si zaslouzim kazdou korunu, co dostanu. Presto naprosta vetsina delniku je presvedcena, ze jsem jenom hnup, co si vysedava na mistrovne, nema moc prace a cas od casu chodim jenom otravovat s blbostma.

Ja se zas divam na ne a rikam si, jak hezky a bezstarostny zivot si vedou, nic se je netyka, klidne si nedojdou protoze je boli hlava, nemaji zadnou iniciativu a celkove to jsou trochu banda povalecu.

A takove zamysleni. Neni mozna cely problem v tom, ze ma clovek tendence si vzdycky myslet, ze je na tom hur nez ten druhej, ze ma vic prace, ze to a tamto? Bezne posloucham od ostatnich, jak jsou presvedceni, ze toho delaji o tolik vic, nez jejich kolegove (a pritom to neni pravda), ze zacinam byt presvedcenej, ze nas mozek proste sidi a pulka problemu je v tomto. Nebo mame jen prilis malo informaci na spravne vyhodnoceni. Kazdopadne tento jev sleduju napric pozicema uz nekolik let, sleduju ho i u sebe, sleduju ho u sveho sefa, ktery nic nedela a ma vic nez ja...za nic... :-D

Mozna by lidem stacilo mene se divat na ostatni a vice na sebe? :)


Nicmene bezpochyby existuje spousta lidi, kteri si nezaslouzi kolik maji, ale nebude to mozna tak zhavy, jak si myslime.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny