Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolest ramenou

Nepíšeš nic o tom, jak jíš, je možné, že by pomohlo jíst víc bílkovin a taky víc odpočívat. I při cvičení s vlastní vahou se můžeš přetrénovat. Třikrát týdně bohatě stačí. Jestli jedeš pět dní v kuse, tak ti chybí regenerace.
Vyhýbej se uzeninám, taveným sýrům a konzervám, jsou tam rychlosoli, které doslova rozpouštějí chrupavky, tvoje kluzná ložiska v kloubech. Nedej na kecy a zařaď nějakou kloubní výživu, ta funguje i na šlachy, musí to obsahovat glukosamin, MSM a hlavně dost hydrolyzovaného kolagenu. Glukosamin zapojuje kolagen do chrupavek a šlach a methylsulfonylmethan (MSM) je protizánětlivý a proti bolesti.
Častá chyba je nedostatek hydrolyzovaného kolagenu, to je ideální stavební látka na opravu chrupavek a šlach a přípravky z lékárny ho obsahují směšně málo. Ideální je polévková lžíce i 2x denně, to do tablet nikdy nenacpou. Prodávají se přímo suroviny za cenu nesrovnatelně nižší než v lékárně. Sypaný kolagen na váhu lehce najdeš Googlem.
Pozor, po MSM můžou ustoupit bolesti a ty začneš dřít jako dřív. To nedělej, jen bys to zhoršil. Musíš opravdu nechat tělu čas na opravu poškozených součástek. Po MSM bolesti přestanou v řádu dnů, ale oprava chrupavek a šlach trvá měsíce. Ten cvičební režim prostě musíš změnit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny