Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Atopický ekzém

Nejaky drazdic zvycajne existuje, moze byt akykolvek ci uz strava alebo aj stres a cokolvek (napr. ked to vyleze neprala ti mama postelne pradlo den predtym apod?), moze byt cokolvek treba si to skusit rekapitulovat ked sa to zhorsi ze co bolo predtym robene. Ja viem ze to neni jednoduche, ked som bol mensi maval som to tusim z hrabania sa s rastlinami na zahrade u nasich (ale dodnes neviem nabeton ze ci to bolo fakt tym), teraz to mavam uz len max z oblecenia, v zemi sa uz nehrabem :-) Inac pobyt pri mori (& kupat pobyt asi nestaci :) mi takmer vzdy pomohol ked som to maval kedysi.
P.S: inac existuju aj v CR/SR kupele kde je voda s obsahom siry ci co, skus si to pohladat ze ci sa tam neda ist na tyzden alebo co ja viem lekar ci to nepredpise alebo kolko to stoji, kedysi pred 30rokmi som v jednom takom bol a tusim to dost pomohlo, a obyc.indulona mast k tomu :)
P.S.2. a tu alpu nedrb na to vkuse, len raz a skusit par krat obyc mast ked to je suche apod, a potom to nechaj nech sa to hoji samo, telo sa vie samo najlepsie zahojit ked sa mu do toho furt nedrbe. Ja teraz mam obyc modru niveu, pouzivam ale len zriedkabvo ked mam suche ruky, ne furt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny