Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co dál v životě..

Zdravím,
chtěl bych vás poprosit někoho o radu..Né že bych úplně nevěděl,co v životě dál,ale je mi 18 a došlo mi,že jsem žil v životě docela pohodlně,a tak nějak jsem přišel o všechny zážitky a zkušenosti,které jsem teď třeba mohl mít..Snažím se teď žít jinak,ale je to těžké,když teď nikam moc nepatřím(no jo asi se ze mě stal trochu weird :/ :D) a nevím,kde bych měl začít..Chtěl bych se třeba zúčastnit nějakých zajímavých kurzů různého seberozvoje,ale hodně jich je drahých a tak nějak prostě nevím co dál..Za každou radu budu rád,pokud je někdo z Ostravy a měl by třeba nějaký dobrý konkrétní tip co tady u nás,tak ještě lepší..

Díky kdyžtak za odpovědi
Majkl

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Najdi si ženskou, spoustu věcí pak uvidíš jinak.
Prasak 02.03.2016 08:06
Prasak
Někdy i chlapa,to opravdu uvidí věci z jiného pohledu. :puff: nový
pedrosso 04.03.2016 07:30
pedrosso
Měl jsem stejný problém kolem 20. Ve 21 jsem ukončil školu šel pracovat a ted dřu od po-pa mimo domo…
Depse 04.03.2016 06:55
Depse
Jaky si to udelas, takovy to mas. nový
bahno 04.03.2016 08:26
bahno
Třeba si sežene babu. nový
pedrosso 04.03.2016 09:07
pedrosso
Při tak náročném zaměstnání se ženská doma moc nevyplatí. Neřeknu někdy kolem 30-50 let potom už maj… nový
Bargoner 04.03.2016 17:43
Bargoner
tak se vrátí po pár dnech domů, chtějí ženu překvapit a najdou tam borce v ložnici Nejhorší je, kdy… poslední
RITCHI 04.03.2016 22:58
RITCHI
Takovéhle tazatele mám v oblibě. Nadhodí problém a pak se už neozvou. Nechme to vyhnít. :-( nový
Yarda 04.03.2016 19:18
Yarda

Měl jsem stejný problém kolem 20. Ve 21 jsem ukončil školu šel pracovat a ted dřu od po-pa mimo domov od rána do večera. Na so-ne přijedu dom, nestihnu si pomalu ani vyprat věci na další týden a už je zase pondělí....... Na nějaké cestování, seberozvoj apod. pak není vubec pomyšlení. Takový ten stav, kdy nemáte ani čas ty vydělané prachy utratit. A ženská doma žádná není aby je utratila za mě. Dream life.....!

Při tak náročném zaměstnání se ženská doma moc nevyplatí. Neřeknu někdy kolem 30-50 let potom už maj ženský snad trochu rozum.
Ale v tak mladém věku mít doma nějakou kočenu, tam to sklouzne většinou brzo do nevěry. Nechtěl bych být ten blb co pracuje od rána do rána zatím co mu žena doma utrácí prachy a chodí za jiným. Motám se kolem dopravy a znám pár řidičů co měli být 14 dní v trapu, něco se ale semlelo tak se vrátí po pár dnech domů, chtějí ženu překvapit a najdou tam borce v ložnici.
Není to dle mého povolání napořád je s tím dobré začínat a končit, takže začít tím po škole vydělat si na nějaké zajištění. A ve stáří, kdy už člověk spíš před ženou doma utíká tím končit. Já jako řidič po škole taky začínal, byl jsem pořád z domu pryč. Vydělal jsem si za chvilku a rychle na auto/vybavení bytu atd atd... a potom přešel na méně náročné zaměstnání. Sice né zdaleka za takové peníze, ale ráno jdu na sedm odpoledne ve tři končím, čistá hlava a pohoda.

tak se vrátí po pár dnech domů, chtějí ženu překvapit a najdou tam borce v ložnici

Nejhorší je, když ženě koupíš obývák z libanonského cedru, kuchyň z amazonského mahagonu, ložnici z kanadské borovice, pak se nečekaně vrátíš domů, a najdeš tam tu svojí jak se peleší s chlapem z Český Lípy... :-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru