Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu ve vztahové věci

Ahoj , prosím o radu začnu tím že vysvětlím celou situaci co se udála. Líbila se mi jedna holka z vedlejší třídy a celkově byla prostě super. Odhodlal jsem se a oslovil jsem ji po facebooku ano psali jsme si a já si co nejdřív domluvil schůzku a ta se podobala v tom , že sní pojedu autobusem a potom budeme společně čekat na nádraží na autobus. Myslím že první dojem jsem udělal dobrý . Potom jsme spolu chodili po škole ven a neustále mi dávala náznaky abych jí políbil ale já to nechtěl uspěchat. Byl lyžařský výcvik a já měl jet a ona tam měla být taky. Naneštěstí jsem dostal chřipku 2 dny před lyžákem takže jsem jet nemohl. Průser byl v tom , že tam byl jeden kluk ze třeťáku (já i ona jsme prváci na SŠ) kterej se jí už od září kdy jsme přišli na školu líbí co jsem se dozvěděl. No během toho lyžáku jsme si dopisovali a už tam se chovala divně .. rýpavě,otráveně apod.. Ale zeptala se mi jestli bych sní nešel do kina. Řekl jsem ano , před kinem jsme byli opět venku tam opět dávala náznaky na polibek ale ještě jsem ji ho nedal. Po kině mě šla vyprovodit na autobusák tam jsme se políbili poprvé vypadala strašně šťastně. Ale potom to přišlo den ,dva potom kině byla opět divná a podobně. Já si navíc bohužel opil a napsal jsem ji jeden blaf ale to jí zas tak nenaštvalo ale potom když jsem se omluvil dál se chovala divně. Napsal jsem ji jestli by nešla ven , že bych dojel a promluvili bychom si a ona že ne a že mi něco musí říct a prý by to ten den nedala a rozbrečela by se. No přeskočím pár nepodstatných scén a v pondělí jsme měli schůzku a tam mi to řekla že se ji líbí jiný a podobně a že jsem moc fajn a hodný , milý a že chce abychom zústali kamarádi. Tak a teď prosím o radu jak bych se měl v téhle situaci zachovat ? Měl bych to vzít hrdě a bavit se sní dál "kamarádsky" nebo total ignor ? Prosím o radu vás zkušených :) Děkuji za veškeré rady a za přečtení totohle velkého textu :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak a teď prosím o radu jak bych se měl v téhle situaci zachovat ? Měl bych to vzít hrdě a bavit se…
Prasak 06.03.2016 11:26
Prasak
... total ignor ... dětský výraz,asi máš na holky ještě čaS.
pedrosso 06.03.2016 17:49
pedrosso
:-D Ano, ty dvě děcka co prasak má, mu přinesl čáp
icepower32 06.03.2016 18:08
icepower32
pedrosso zase perlí :-D
Ekmos 06.03.2016 18:35
Ekmos
:-D asi to taky s babama neumíš,co ?
pedrosso 07.03.2016 09:08
pedrosso
soudíš podle "Pedrosso zase perlí" :-D ?
Ekmos 07.03.2016 14:02
Ekmos
.. není lepší se vyprazdňovat na toaletě,nikdo na tvé hefty tu není zvědavý.:puff:
pedrosso 07.03.2016 17:01
pedrosso
proč odbíháš od tématu?(každej koment mimo) PS: na tvé "komentáře" ještě míň... to mi věř :-)
Ekmos 07.03.2016 17:13
Ekmos
Nemá odpověď, tak odvádí pozornost jinam. poslední
Prasak 07.03.2016 18:25
Prasak

Tak a teď prosím o radu jak bych se měl v téhle situaci zachovat ? Měl bych to vzít hrdě a bavit se sní dál "kamarádsky" nebo total ignor ?

Total ignor od některých holek jsem taky zažil. O něco jsme se navzájem pokoušeli a když to nemělo cenu, tak po ukončení "total ignor" z jejich stryny. Retrospektivně to hodnotím - byly to kravky. To, že něco nevyjde, není přece důvod, abysme se nemohli dál spolu bavit. Dodnes jsem to nepochopil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru