Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak si dát na chvilku pauzu od střední?

Šestej.. Na stredni jsem chodil celkem. Za pololeti cca 80-100hod absenci. Proste je mi blbe, zaspal jsem - je mi blbe, doprava.. Do tretaku jsem chodil a byl vetsinou doma fakt nachcipanej. Ve ctvrtaku jsem na to sral dost a psal si absence. Proste jsem musel na stk tak rodinne duvody. Nechtelo se mi - nemoc/sracka/UFO.... Na skole to nikdo neresil a maturitu jsem udělal na prumerne chvalitebnou az vybornou. A to jsem mel za posledni 3 roky z cestiny jen 2strany sesitu. Nevim co bych dělal ve skole nemit mobil s netem.

U odbornych predmetu to bylo jine. Zapisky mám a i bez uceni jsem vse udelal na vybornou. Staci bejt prirozene trosku inteligentni a premyslet.

Mimochodem to byla jedna z nejlepsich strednich skol v CR (Skoda Auto) Ted delam Serizovace na lakovne za slusny prachy co pujdou nahoru. Je to cista a nenarocna prace takze se tu neoddelam. Pokud vse jede jak má, mám 90% smeny volno. Ale je to zodpovednost. Jak se neco posere a zjisti se ze jsi neco zanedbal bude to drahy. Ted v kvasinach zapomeli zapnout agregaty ci co a skoda pred 3.5 mega... Ale o tom to je.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny