Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno bolesti nohou

Pro současnou generaci bezpečnostních polobuzerantů, co si vezmou bezpečnostní boty jen když jdou mezi póvl a v kanclíku mají pantofle, je to jen odškrtnutá položka v seznamu.
přesně, když mi pyzda řekne, že si mám vzít ochranné brejle v 30 stupňovým pařáku a já jí říkám, že kdybych měl v ruce flexu, tak si je vezmu, ale já se pohybuji po vratkém, potřebuji měřit (velice dobrý výškový odhad)- čili musím odhadnout cca. 1m čtercový z jednoho bodu a v těch zkreslujících diopriích odhadnu pouze max. její středový bod, až jí nakopnu prdel, až mi zesere patu. tak kouká divně.
---
tohle bylo kdys v germánii- velice rychle od té buzerace upustili. po pár žalobách, pár mrtvolách... móda je teď polepit ti helmu takovou mini občankou, záznamy o školení... když jsme jim řekli, že jediná nálepka je zevnitř a to od výrobce o zákazu čehokoliv na helmu lepit tak ten bezpečnostní potrat couvnul. oni slyší velmi dobře na slovo inspekce.

edit// humorná obrana je, že potrat chce tě vyfotit bez brejlí, nenasazovat, držet v ruce, potrat je potrat a sundá si brejle aby viděl do foťáku (on najednou nevidí a nemá je)- vytahnout mobil a vesele fotit potrata.:))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny