Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

No já měl na mysli s tím ultrazvukem skutečně jen zjišťovat, zda se kamen zmenšuje, když užívám Rabanon a Chancea Piedra. A pak, po zmenšení kamenu bych si udělal tu operaci sám. Někde na internetu jsem viděl návod. Něco ve stylu urob si sám - operace žlučníkových kamenů za 4 dny. Už nevím přesně. Psalo se tam něco jako 1 - 2 dny hladovka, ať si žlučník zvykne, že nemá co dělat. Pak do sebe hrknout půl litru směsi olivového oleje a šťávy z grepu. Žlučník se nasere a vypudí ze sebe všechnu žluč i s kameny. 1 - 2 dny aby se člověk dostal do životaschopného stavu.
Mě jen vrtá hlavou, ten rozměr a tvrzení doktorů, že žlučovod má jen 4 mm v průměru. Na to zase tvůrce metody tvrdí, že je z hladkého svalstva a je schopen se roztáhnout podle potřeby jako ženské přirození.
Nicméně, pokud by se mi chemicky podařilo ten kamen zmenšit, asi bych to zkusil. Když půjdu ke svému praktickému doktorovi, čeká mě operace. Nejsem si jistý, zda laparoskopická - mám 120 cm v pase. Tam nedosáhnou. Když zkusím sám tu metodu, nemůže se stát nic horšího, než že stejně tak půjdu na operaci. V lepším případě to vyjde. Doktoři mi trochu připomínají antivirové programy. Napadené soubory umí tak možná smazat, ale neléčí je.

Jak zjistím současnou velikost kamene?

edit: Už jsem ten návod našel: https://www.elixirmladi.cz/index.php?jak-jsem-si-o perovala-zlucnik

Jsou tam dole i komentáře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny