Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

V jednom máš možná pravdu. "Žlučník se nasere" A možná po tom zažiješ takovou koliku, že se budeš modlit, aby záchranka přijela co nejdřív. Podobnými pokusy se dá vyvolat žlučníkový
záchvat i bez kamenů. A pokud se Tvůj dosud usazený kámen pohne a způsobí neprůchodnost žlučovodu, při takové vyvolané zátěži pro tvorbu žluči, se může stát, že si přivodíš fatální důsledky.

Většina lékařů, múže vyprávět, kolik úsilí často věnují k záchraně pacientů, kteří použili některé samoléčitelské metody,
vyčtené z internetu.

Jsou lidé, kteří se i baví tím, že na netu zveřejňují vymyšlené různé samoléčitelské zázračné metody, na vyléčení čehokoliv.
A škodolibě se baví tím, že se to rozšíří a někdo si tím ublíží.
Ano, jsou lidé, kteří mají radost ze škody druhého.

A nejlepší jsou třeba ti "takéléčitelé" -- "" Šáhněte na tyto kruhy a můj speciální přístroj ukáže, že máte třeba ledvinové kameny. Vypijte tuhle kůru a přijďte". - Potom "šáhněte na kruhy- a vidíte, už kameny nemáte". A chudáka "nemocného" ani nezajímá, že třeba vůbec žádné kameny neměl ani předtím.

Ale proti gustu žádnej diškutát. Máš li chuť si ublížit, nebudu Ti to rozmlouvat. Jen ještě, jak jsem se nedávno pobavil, při projíždění TV programů. Na jednom "věštitelsko léčitelském" programu, jsem si všiml nenápadného nápisu. "Služba, v žádném případě nenahrazuje lékařskou péči" Jo, sichrujou se. A za cca 70 kč na minutu. :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny