Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Ještě k domácí výrobě ultrazvuku. Ultrazvukový diagnostický přístroj, je zařízení velmi drahé a technologicky velmi složité.
Jeho tovární výroba je značně složitá a náročná na výrobní technologie.
Nicméně, zrovna tak, jako je možné po domácku vyléčit i zákeřné nemoci pitím lektvarů, je možné po domácku vyrobit i ultrazvukový přístroj. Tedy jak na to?
Nejprve potřebujeme vytvořit ultrazvukový generátor. Na to navštívíme vhodnou jeskyni a nachytáme potřebné množství netopýrů. Jak známo, netopýři vydávají ultrazvuk. Jenže tento ultrazvuk je pro náš účel slabý,proto potřebujeme netopýrů více.
Netopýry umístíme do paraboly od satelitního přijímače, tím zajistíme potřebné soustředění a zaostření paprsku. Tím máme ultrazvukový zářič téměř hotov. Nyní potřebujeme snímače, které odražený ultrazvukový signál dokážou citlivě zachytit.
K tomu použijeme opět přírodní produkt a to netopýří uši. Těmito pokryjeme zbývající plochu parabolického talíře. Tím, máme hotov přístroj, kterým lékař jezdí po bříškách nastávajících maminek. Jen to máme trochu větší, což na funkci nemá vliv. Vzhledem k zaostření paraboly může být i půl metru od břicha.
Nyní už jen potřebujeme propojit netopýří uši se zobrazovací jednotkou, tou může být i jednoduchý notebook.
K tomu zatím musím podotknout, že mnou vyvinutý software, zatím není dokonale odladěn, proto bych radil, požádat o vytvoření lepšího, odborníky na Počítačové poradně, jistě vyjdou vstříc.

Návod na vytvoření výkonného ultrazvukového rozbíječe žlučových, ledvinových a močových kamenů, s použitím generátoru z ultrazvukového zvlhčovače vzduchu, uvedu příště.
Návod doplním i o vytváření laparoskopických otvorů do tělních dutin zájemců. ]:):puff::beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny