Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Já vím. Je to velká sranda.:-D

Zatím mě nic nebolí a k doktorúm se mi nechce. Chodil jsem k nim v mládí kvůli průduškám a užil jsem si jich dost. Jak říkal jeden můj bývalý šéf: údržbáři, kteří čekají až nastane porucha a pak spravují, nejsou údržbáři, ale havarijní četa. A tak funguje moderní medicína!!!
Teď už mě sledují pravidelně kvůli leukemii a na žlučníkový kámen přijdou až je takhle velký. Poslední zážitek mám s očima. Po skončení chemoterapie ( zatím - několik let - se zdá, že úspěšné ) se mi udělal šedý zákal na obou očích. Řeknete že prkotina. U pravého oka se skutečně povedla 1 operace. Na levém oku byly 3 a stejně jsem během pár týdnů viděl zase jen mlhu. A všem to bylo jedno. Až jsem po 2 letech zkusil zajít k jinému lékaři, oznámil mi, že je to zakalený sklivec a že s tím nejde nic dělat. Po dalších 2 letech jsem se odhodlal a objednal se ve špitálu, kdr mě dřív operovali, ať se k tomu sklivci vyjádří. Po 3 měsíčním čekání sem se tam dostal. Prohldli levé oko. Řekli, že je to sekundární šedý zákal a na počkání mi ji opravili laserem. Už na levé oko vidím! Objednal jsem se ještě k jiné lékařce ( k tomu sklivci se mi už nechtělo ), aby mi předepsala nové brýle až se oko uklidní. Lěkařka mé prohlídla a říká: Pane vy to sekundární kataraktu máte zřetelně i na pravém oku. Proč vám to neoperovali současně? Tak jsem se objednal a zase 3 měsíce čekám. Termín mám v 1/3 dubna.

Tak a teď mi řekněte, proč mám moderní medicíně věřit víc než receptům z internetu. Moderní medicína není vždy špatná. Jen to je jako čekat na výhru ve sportce!!!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny