Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Ono srovnávat lékařskou vědu s technickými opraváři, je trochu dost zcestné. Lidské tělo, je zatím nejsložitější "stroj", který člověk jen částečně poznal. Proto opravovat jej, není tak snadné jako i nejsložitější stroje. Když se opravář stroje někdy splete, nic se neděje, opravu zopakuje. Lékař, když určí špatnou diagnozu, může člověk zemřít a "opravu" předělat tak snadné není. Přesto toto riziko lékaři podstupují, aby pacientům v rámci možností pomohli.
Sám píšeš, že jsi prodělal leukemii. Na tuto nemoc se ještě nedávno spolehlivě umíralo. Ty jsi na ni neumřel... Neměl by jsi být lékařům velmi vděčný a nikoliv jim nevěřit??? Myslíš že by jsi rakovinu krve vyléčil samoléčitelstvím?
Dále píšeš o problémech s očima. Myslíš že někdo v minulosti dokázal léčit šedý zákal podomácku? Nikoliv,lidé byli slepí do konce života. Laserové operace očí, jsou zázračným výdobytkem moderní lékařské vědy. I na dnes "banální" žlučové kameny se dříve umíralo, když došlo k ucpání žlučovodu a jeho prasknutí.
Později taková operace znamenala rozřezání břicha a dnes to jsou lékaři schopni udělat pouze přes malý vpich laparoskopicky v místním umrtvení. Atd. Stále nevěříš doktorům? Já ano. Já sám, nebýt moderní lékařské vědy, bych byl již přes pět let po smrti. A nemít možnost tuto péči mít nadále, zemřu do cca 12 dnů. Ano, nemám funkční ledviny. Myslíš že umělou ledvinu vymyslel nějaký léčitel? Už proto tohle píšu, protože vím o čem.
Další věc je, že tuto nákladnou péči musí někdo zaplatit. Asi nemáš vůbec představu, co to stojí. Například jedna léčebná kůra leukemie pomocí chemoterapie přijde na několik milionů. Laserová operace jednoho oka přibližně 50 až 100 tisíc. Vývoj jednoho léku na nějakou nemoc stojí i miliardu dolarů. Proto jsou léky tak drahé. Kolik stál vývoj například toho dnes běžného ultrazvukového diagnostického přístroje si nedovedeš ani představit a to nemluvím třeba o mag. rezonanci. To jsou věci, o kterých dřívější generace nemohla ani snít. Proto všechno nemám rád, když někdo tvrdí, že lékaři pro naše zdraví dělají málo. V našem státě se kritizuje zdravotnictví. To, co máme zde, kryté jen základním povinným zdravotním pojištěním, nemají ani v Americe. Mám to ověřeno z mnoha zdrojů, od lidí v Americe žijících. Aby tam měli lidé pokryto všechno léčení, musí do pojištění platit mnohonásobně více. Nemluvě o méně vyspělých zemích. Například před několika dny jsem mluvil s jedním, co má dceru v Americe. Má jen základní zdr. pojištění. Po porodu v nemocnici, ji přišel účet na 50000,- dolarů.
Buďme rádi za zdravotní lékařskou péči, kterou máme.
Ještě se vrátím k těm cenám léčení. Například moje "udržování při životě" stojí týdně 15000,- K tomu měsíčně hormon na krev eritropoetin cca 9000,- Vazače fosfátů Renvela, Fosrenol, Osvaren, měs. cca 20000,- plus další léky. A to vše mám zadarmo, a ještě mě štve, když mám v lékárně pár stovek doplatit... Já jsem lékařům a jejich znalostem a péči vděčný. I za to, že to systém zdravotnictví umožňuje.
Jistě. Mám možnost se svěřit léčitelům, nebo osvědčeným postupům nalezitelným na internetu. -- A zemřít do 14 dnů...
Asi tak..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny